win xp instalacja !!
hmm wlasnie sam sie zastawnawiam czemu win xp nie chce zaistalowac tzn wsyzkitekie pliki sa skopowane na twardzielu i nawet byl jush reset i pozniej okaze ze ejst jakis blad np uszkodozny sprzet albo jakis plik itd.. mam male pytanko ja k mozna zaistawlc tzn jak moze byc instalacja itd... :arrow: 8)
Odpowiedzi: 13
Adamusss i tu sie z Toba zgadzam .....
przerost formy nad trescia :?
Ciekawe ile pan lukis zone ma wiosen , ze tak nas okresla
:?:
teraz wiem co to ejst dzieciak:) czy krtos was ogldal film THE KI*DS z BRUCE WILL??? wlat disney:)
Wiesz ja nie bardzo wiem kto tu jest dzieciak :wink: Słowka typu "wsyzkitekie pliki" swiadcza ze to chyba Ty :twisted:
A co do Twojego pytania...
najelpiej z pylty, bedzie bez problmeow bo wiesh ten tego tamtego ja ich ogleo nei miealem jak seu sam isnaltowalem zniej, bo xp ma to do sibeie ze jets sysemt OK !!
A co do Twojego pytania...
najelpiej z pylty, bedzie bez problmeow bo wiesh ten tego tamtego ja ich ogleo nei miealem jak seu sam isnaltowalem zniej, bo xp ma to do sibeie ze jets sysemt OK !!
a jedna rzecz :) czy ktos wie jak monza zaistalowac win xp ??? tzn instalacja ma byc bez problemow:))
Wiecie dzieciaki jest bardzo smieszne:) :D :) oczywscie ze moge najwyrazniej napisac:))))
Wiecie dzieciaki jest bardzo smieszne:) :D :) oczywscie ze moge najwyrazniej napisac:))))
oczywiscie zaglosowalem na xp, chociaz nie bardzo łapie o co Ci chodzi :roll:
oczywiscie zaglosowalem na xp, chociaz nie bardzo łapie o co Ci chodzi :roll:
kobiety beda wiedziec , w koncu one maja ta swoja intuicje ... :lol: :wink:
lukis zone:mam male pytanko ja k mozna zaistawlc tzn jak moze byc instalacja itd... :arrow: 8)
:arrow: Mozesz pisac trochę bardziej zrozumiale?
:arrow:O co ci chodzi z tą ankietą?
lukis zone:mam male pytanko ja k mozna zaistawlc tzn jak moze byc instalacja itd... :arrow: 8)
:arrow: Mozesz pisac trochę bardziej zrozumiale?
:arrow:O co ci chodzi z tą ankietą?
Strona 1 / 1