Win XP i Audigy problem ze startem
witam
Kupiłem ostatnio karte Audigy LS, po zamontowaniu jej i zainstalowaniu mój win xp startuje z okolo 10 min oczywiście wcześniej tak nie miał, jesli wyjme karte wszystko wraca do normy.
wkładałem karte w róźne sloty pci
zrobiłem update biosu (płyta Asus)
przeinstalowałem system
ściągnołem najnowsze sterowniki
i nic
moźe ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać
ps. nie jest to strasznie uciąźliwe bo ile razy dziennie wyłącza i włącza sie kompa(ja to robie raz dziennie :) ), ale mimo to irytuje mnie bezradność :))
z góry dzieki i pozdrowionka
Kupiłem ostatnio karte Audigy LS, po zamontowaniu jej i zainstalowaniu mój win xp startuje z okolo 10 min oczywiście wcześniej tak nie miał, jesli wyjme karte wszystko wraca do normy.
wkładałem karte w róźne sloty pci
zrobiłem update biosu (płyta Asus)
przeinstalowałem system
ściągnołem najnowsze sterowniki
i nic
moźe ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać
ps. nie jest to strasznie uciąźliwe bo ile razy dziennie wyłącza i włącza sie kompa(ja to robie raz dziennie :) ), ale mimo to irytuje mnie bezradność :))
z góry dzieki i pozdrowionka
Odpowiedzi: 2
witam.
czy napewno masz orginalne stery do tej karty?gdyz taki problem wystepuje w zmodyfikowanych sterach.bawilem sie troche sterami do audigi.jesli masz jeszcze ten problem to jestem na gg 7517654
czy napewno masz orginalne stery do tej karty?gdyz taki problem wystepuje w zmodyfikowanych sterach.bawilem sie troche sterami do audigi.jesli masz jeszcze ten problem to jestem na gg 7517654
Sprawdz BootVisem
Widac karta uszkodzona albo "ten typ tak ma"
Jesli mozesz to przetestuj ja na innym kompie
Widac karta uszkodzona albo "ten typ tak ma"
Jesli mozesz to przetestuj ja na innym kompie
Strona 1 / 1