win xp format partycji

witam!
mam problem: dysk giga dziele na 3 partycje! formatuje pierwsza i odrazu system mi sie tam laduje! a te 2 pozostale???poczekac az sie zainstaluje i zrobic fotmat z windowsa??? to ma taki sam skutek czy lepiej sformatowac instalatorem???
i jeszcze jedno pytanie! jak instaluje czesto pokazuje mi sie ostrzezenie na niebieskim tle(!!!) ze instalacja zostala przerwana by nie uszkodzic kompa(?) o co chodzi???
musze wtedy robic reset...
a i jeszcze jedno: robie 1 partycje C druga nazywa sie H (?!?) dlaczego >>> (mam czytnik kart pamieci, ale czy to ma jakis z tym zwiazek???) co dziwniejsze zaraz potem pokazuje i sie to ostrzezenie musze robic reseta i po resecie partycja nazywa juz sie D !!!
zupelnie tego nie rozumie;( wszystko bylo OK kompa mam od grudnia wiec w miare nowy!!!
macie jakies pomysly ???
z gory dzieki!
pozdrawiam

Odpowiedzi: 1

EL NINO:
Ten czytnik – nie mozesz go odlaczyc na czas instalacji ?

no w sumie masz racje, ale ale pozniej bedzie maly syf z zainstalowaniem tego czytnika–ale zobacze!
szczerze to bardziej martwie sie tym ze prawde mowiac nie moge sfinalizowac instalki bo ciagle ten blad wychodzi i nie mam pojecia czym to jest spowodowane! mam nadziej ze nie fizycznym uszkodzeniem ...
Anonymous
Dodano
21.03.2004 23:31:24
Anonymous
Dodano:
21.03.2004 23:19:42
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1