Win XP a RAM
Mam pytanie dotyczace pamieci w XP. Chodzi mi o to jaka jest wymagana ilosc pamieci RAM aby Windows dzialal jak nalezy. Mam Durona 800, GF 2 64mb i 192 RAM. Czy to moze byc powodem ciaglych problemow jakie mam z XP ? Znam kilku ludzi ktorzy nie maja zadnych problemow z XP ale maja wiecej pamieci niz ja.
Odpowiedzi: 5
nikoo:hey Blee! a lica twe spoczely kiedykolwiek na wymaganiach do Battlefielda? otush zaprawde, zaprawde powiadam ci: ta gra źre ash niemilo jesli chcesh grac na srednim nawet poziomie grafy
nie spoczely tylko na battlefieldzie wiem ze ta gra duzo wymaga od ramu i nie tylko od ramu ale xp zaczol lepiej chodzic przynajmniej mam takie wrazenie od kiedy mam 512 :roll:
tak przy okzaji to bym musial jescze formata strzelic bo mam straszny burdel na dyskach a to tez spowalnia :shock: :shock: :shock:
hey Blee! a lica twe spoczely kiedykolwiek na wymaganiach do Battlefielda? otush zaprawde, zaprawde powiadam ci: ta gra źre ash niemilo jesli chcesh grac na srednim nawet poziomie grafy
Ja miałem 128 ramu i Celerona 733 MHz byłlo w miare si ale polecam 256 ramu i wiekszy proc i jest si :lol:
A co rozumiesz piszac ''zeby dzialal, jak nalezy"? Sa ludzie, ktorzy maja 65536 KB RAM i XP ''jakos'' dziala...
mysle ze 512MB RAm to optimum dla XP , od kiedy mam 512 to wszystko jakos lepiej chodzi a szczegolnie gry ktore kiedys ze tak powiem "przycinaly" szczegolnie Battlefield :wink:
jakis podobny temat juz chyba byl na forum wystarczy poszukac :idea:
jakis podobny temat juz chyba byl na forum wystarczy poszukac :idea:
Strona 1 / 1