WIN RAR – chce rozpakowaća tu jakieś hasło :/

I–wszy raz cośtakiego widze. Ściągnąłem sobie muzyczke, chce to rozpakować a tu pojawia mi sięjakiś komunikat odnośnie kaźdego pliku który chce rozpakowaćźe trzeba wpisać jakieśhasło. Nie wiecie jak to obejść i po co ktośmiałby cośtakiego robić. Szlak mnie trafia, śiągałem ten album naprawde długo a tu teraz takie zonki :x Z góry dzięki za pomoc

Odpowiedzi: 4

hej jest sposub na to haslo jak odpalisz plik win rarem to bedzie tam chyba ze wlasciwosciach z 8 stron na jednej jest haslo z regoly proste
nie proboj tylko przypadkiem łąmac hasla chyba ze masz zbedny tydzien lub dwa :)))))
pythonek
Dodano
27.10.2004 23:56:05
Rebe:
Jeźeli to któryś z nowszych rar–ów to zapomnij – wywal te pliki, bo tylko miejsce zajmują, a szansa na źłamaie hasła jest praktycznie zerowa. Przy starszych wersjach .......... google moga za przewodnika słuźyć.

Oki, dzięki za pomoc, juź sobie poradziłęm, trzeba było wpisaćjednak tąnazw stronki jako hasło i zadziałało. Nazwa stronki była w nazwie :) Dzięki i pozdrawiam
Werman
Dodano
27.10.2004 11:04:46
Jeźeli to któryś z nowszych rar–ów to zapomnij – wywal te pliki, bo tylko miejsce zajmują, a szansa na źłamaie hasła jest praktycznie zerowa. Przy starszych wersjach .......... google moga za przewodnika słuźyć.
Rebe
Dodano
27.10.2004 10:53:58
Rebe:
Wiemy – nie kraść to po pierwsze, a po drugie – z reguły na stronach z tak zabezpieczonymi plikami są informacje co do sposobu uzyskania hasła dostępu.

Z tym źe ja to ściągałem emulem i tu jest zonk. Niby jest tam jakieśplik tekstowy ale na to teźjest hasło i nie mogę tego przeczytać :(
Werman
Dodano
27.10.2004 10:50:03
Werman
Dodano:
27.10.2004 10:31:30
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1