Win 2000 Pro i kolejny problem ;p
ja sie chyba zabije z tym winem (Re–instal nie wchodzi w gre bo procz tego gG [wczesniejszy post] i obecnego problemu win swietny) obecny problem tkwi w tym ze jak włącze Get–Right'a 5.1 to on zuźywa 99% procesora i nie da sie nic robić dopóki nie wyłącze aplikacji Get– Right'a, ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawic :) ?
Odpowiedzi: 5
zmniejszam priorytet ale to nic nie daje :(
1. poprzez opcje wydajności z zaawansowanych "mojego komputera"
2. poprzez obniźenie proirytetu dla tego programu z poziomu menagera zadań – tyle, źe ot działanie o charakterze nietrwałym – system nie zapamięta na zawsze.
2. poprzez obniźenie proirytetu dla tego programu z poziomu menagera zadań – tyle, źe ot działanie o charakterze nietrwałym – system nie zapamięta na zawsze.
hehe mam pomysł jak to zrobić ale gorzej z wykonaniem ... da sie jakos zmniejszyc uzycie procesora dla aplikacja działających w tle (bo tak dziaął GetRight)
Moźe jednak sprawdź przy systemowej pobieraczce ile bierze , bo takie wybiórcze odpowiadanie nic nie da.
Przy okazji moźesz w menagerze sprawdizć jak jest z priorytetem GR – moźe mu się jakiś "najwyźszy" przyplątał.
Przy okazji moźesz w menagerze sprawdizć jak jest z priorytetem GR – moźe mu się jakiś "najwyźszy" przyplątał.
Ad. ada$ procka lepszego powiadasz ... nie chce sie chwalić ale lece na Pentium 4 3.0 Ghz Prescot 2 rdzeniwoy !
Ad. Rebe ... nic sie nie wplątało bo robiłem skana Ad–Aware Se Professional i Panda Titanium 3.0.0.0.0(najnowsze uaktualnienia)
jakieś inne propozycje ?
Ad. Rebe ... nic sie nie wplątało bo robiłem skana Ad–Aware Se Professional i Panda Titanium 3.0.0.0.0(najnowsze uaktualnienia)
jakieś inne propozycje ?
Strona 1 / 1