Wieszanie sie Xp we wszystkich grach!!:(
Mam taki problem poniewaz zakupilem nowego kompa i wszystko chodzi jak lala ale jest jeden wiellki problem poniewaz wszystkie gry ktore zinstalowalem MOH : MAX Payne 2 i inne zacinaja sie .Podczas gdy wchodze do gry jest wszystko OK lecz gdy juz wybiore juz plansze na ktorej chce grac po zaladowaniu planszy zawiesza sie i caly komp niewiem (dzieje sie to z kazdymi grami jakie mam!!! Czy to moze byc wina WIN XP?? chyba jest najnowszy z tym!!Prosze o rade!!!
Odpowiedzi: 5
fakt nie podalem danych mojego kompa oto one
PIV 2,6
Asus P4 P800 Delix
Baracuda 120 GB
kosci Kingstona 2x250
Saphme Radeon 9600 pro
sysrem Win XP
chyba to tyle a wasnie pytalem sie innych i powiedzieli ze to moze byc wina RAMU czo wy na to??
PIV 2,6
Asus P4 P800 Delix
Baracuda 120 GB
kosci Kingstona 2x250
Saphme Radeon 9600 pro
sysrem Win XP
chyba to tyle a wasnie pytalem sie innych i powiedzieli ze to moze byc wina RAMU czo wy na to??
No raczej zasilacz nie bo nowka sprzet mam system: AMD 2,4, 80 giga twardziel, Geforce 4 32mb, 224 DDram. a komp nadal wywala przy graniu pojawilo sie okno ze problem z DXG.sys
Pytanie jw.
Powodem moźe być teź np. grzanie się chipsetu karty (jeźeli była podkręcana,) lub nie wyrabia zasilacz.
Powodem moźe być teź np. grzanie się chipsetu karty (jeźeli była podkręcana,) lub nie wyrabia zasilacz.
No ja mam podobny problem :/ tyle ze mi przy kazdej grze po kilku minutach komp sie restartuje robilem juz uruchamianie selektywne – nic stery najnowsze – nic zgodnosc – nic i juz sam nie wiem co jest grane
Najlepsze są pytania " komp mi nie chodzi co robić " :?
Moźe podaj konfig ,sterowniki,dx.
Moźe podaj konfig ,sterowniki,dx.