Wiesza mi sie MP2:((((
Sprawa wyglada nastepujaco. Gram sobie w Max Payna 2 Dochodze do czsci 3 tam mnie zabijaja. Nastepnie probuje zaladowac ostanti save a tu mnie wyrzuca do wingrozy:( Probowalem kilka razy . Przeinstalowalem stery i directx ale nic nie dalo. ZAainstalowalem nawet MP 1 zebys obie pociupac ale tez sie okazuje ze mnie wywala czego wczesiniej nie doswiadczalem. Zaczynam sie po prostu powoli denerwowac tym blaszanym zlomem pod moim biurkiem;) Jesli macie jakis pomysl, rade czy co kolwiek napiszcie.
Moj Komp: Athlon 1200@1305 (145*9)– Fic AZ11EA – 512 SDR – GF4 Ti4200 – SB 128PCI – CDRW LG GCE 8160 – DVD Pioneer 116. Win XP Pro SP1
P.S. O/C procka nie ma wplywu na to
Moj Komp: Athlon 1200@1305 (145*9)– Fic AZ11EA – 512 SDR – GF4 Ti4200 – SB 128PCI – CDRW LG GCE 8160 – DVD Pioneer 116. Win XP Pro SP1
P.S. O/C procka nie ma wplywu na to
Odpowiedzi: 4
Zrob tak jak ci napisalem wyzej :)
Zrob tak jak ci napisalem wyzej :)
Dziwne jest to ze wczoraj mi sie odpalil bez problemu i zdazylem go przejsc. Dzisiaj juz z kolei sie nie wlacza. ?? Nie mam na to pomyslu. Nie mam zadnego wirusa bo sprawdzalem. Macie jekies pomysly??
U mojego kumpla bylo tak samo, nie wiem jak w MP1 ale w MP2 tez mu wywalalo. Wtedy przylazil do mnie ze swoimi sejwami, ladowalem je przechodzilismy do nastepnego rozdzialu lub zapisywalismy jeszcze raz i dzialalo :) Spruboj zrobic tak samo.
Strona 1 / 1