WIELKOSC OKIEN

Chciałbym zapytać o następującą rzecz. Czasami podczas uruchamiania np. okienek w internecie otwierajace się okna mają róźna wielkość – dlaczegoo. Co powoduje ten problem? Mam ustawioną rozdzielczość 1024x768.
Prosze o Panstwa pomoc.

Odpowiedzi: 3

Witam

Miałem podobny problem z tymi oknami. Po kliknięciu na jakiś link strona otwierała się w nowym oknie ale zmniejszonym, co stawało sie coraz bardziej denerwujące. Ale kuzyn powiedział mi co mam z tym zrobić. Otóź naleźy otworzyć nowe okno IE i wejść na stronke np onet.pl tam kliknąć jakiś link i wtedy powinna otworzyć sie nowe okno. Te nowe okno naleźy rozszerzyć (nie klikać na maksymalizuj w prawym górnym rogu) do rozmiarów jakie chcemy. Następnie zamykamy poprzednie okno (to ze stroną onet.pl) a potem zamykamy te nowo otwarte i rozszerzone okno. Powinno zadziałać. Mam nadzieje źe wyraziłem sie jasno?:)

Dziękuje za uwage
run_DNA
Dodano
05.07.2003 01:28:19
Witam

Miałem podobny problem z tymi oknami. Po kliknięciu na jakiś link strona otwierała się w nowym oknie ale zmniejszonym, co stawało sie coraz bardziej denerwujące. Ale kuzyn powiedział mi co mam z tym zrobić. Otóź naleźy otworzyć nowe okno IE i wejść na stronke np onet.pl tam kliknąć jakiś link i wtedy powinna otworzyć sie nowe okno. Te nowe okno naleźy rozszerzyć (nie klikać na maksymalizuj w prawym górnym rogu) do rozmiarów jakie chcemy. Następnie zamykamy poprzednie okno (to ze stroną onet.pl) a potem zamykamy te nowo otwarte i rozszerzone okno. Powinno zadziałać. Mam nadzieje źe wyraziłem sie jasno?:)

Dziękuje za uwage
run_DNA
Dodano
05.07.2003 01:28:19
Ale o jakie okienka chodzi ? Jesli sa to jakies okna reklamowe, to juz taka ich uroda. Natomiast jesli chodzi o kolejne otwierane przez Ciebie okna, to moze ten link cos Ci da.
EL NINO
Dodano
03.07.2003 13:05:43
Dariusz
Dodano:
02.07.2003 17:26:55
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1