Wielkość folderów z wyświetlanym obrazem.

Witajcie,

Chodzi o
Wielkość folderów z wyświetlanym obrazem.

Mam taki pomysł , chciałbym nieznacznie powiedzmy o 50% powiększyć wyświetlanie folderów z zawartością MP3 w których jest JPG ze zdjęciem okładki płyty.

Poprostu chciałbym zrobić coś na wzór szafy grającej jak w Pabach. A do tej pory uźywam cały czas winampa.

Wszelkie sugestie mile widziane, jeźeli znacie moźe inne rozwiązanie np program który by robił za taką szafę grającą to teź proszę o info.

Narazie to jest w fazie fantazji i projektu, ale
myślę o zainstalowaniu w aucie starego laptopa, gdzie obrazowo moźna by wybierać muzę przez pasaźerów, ot taki tuning bajer , chech

pozdrawiam
Hubert

Odpowiedzi: 3

Chodzi Ci o taki wyglad folderow? I je chcialbys powiekszyc ?

Windows Media Player takze wyswietla okladki, o ile takowa znajduje sie w folderze skad jest utwor, lub okladaka zostala na stale "wprasowana" w plik mp3, dodanba do TAG'ow. Okladki z folderow wyswietla takze Foobar2000 wystarczy miec wtyczke AlbumArt
mettal
Dodano
10.03.2006 13:47:22
1) przeźroczysty folder ? nie wiem czy tak to się naywa,
ale wchodząc w właściwości folderów, mając włączone wyświelanie jako obrazki, na 3 zakładce moźna podpiąć
obrazek, i po takiej czynności folder wygląda jak folder 3x3 cm a na nim widać obrazek.

2) i tunesa kiedys tam uzywalem ale jest topormny
natomiast trn 2 musze sprawdzic.

3) generalnie najlepszym przykladem sa szafy na monety w pabach , tam 1 klawiszem przełączasz pomiedzy płytami, nastepnie innym wchodzisz glebiej i wybierasz piosenke.

pozdroo
HUBPOZ
Dodano
10.03.2006 13:31:12
Szczerze powiedziawszy to do konca nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi więc moźe się nieco teraz wygłupię.
Chcesz aby widok folderu z grafiką był większy niź standardowy po wybraniu przezrocza?
iTunes w Windowsie oraz AmaroK pod Linuksem potrafią wyświetlać okładkę płyty z której pochodzi aktualnie grany utwór.
Bobi
Dodano
10.03.2006 13:24:43
HUBPOZ
Dodano:
10.03.2006 11:11:04
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1