wielki problem!!!
witam!!!
tak wiec przychodze do was z kolejnym problemem :( Mianowicie nie dawno postanowilem "obczyscic" rejestr windows z niepotrzebnych plikow... ale nie chcialem aby to cos (nie bede juz podawal nazwy tego programu)skasowalo mi wpisy ktore sa wymagane do prawidlowej pracy systemu windows!!! Przy probie instalacji jakies oprogramowania lub wlaczenia danej gry np deluxe ski jump ;) zostaje wyswietlony komunikat o nastepujacej tresci:
"C:PROGRA~1SymatecS32EVN1.DLL. Zainicjowanie pliku Dll przez instalowany sterownik urzadzenia wirtualnego nie powiodlo sie. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakonczyc dzialanie aplikacji"
Nie dawno kupilem sobie pewna gazete z fajna gierka i gdy juz myslalem, ze przychodzac do domu spokojnie sobie zagram w cool gierke... a tu wlasnie wyskoczyl ten blad :( Ja tego wogole nie kapuje gdyz nie jestem jakims ekspertem w sprawach windows xp, ale wydaje mi sie, ze instalki jakis gier lub programow sa 32–bitowe... a blad wyswietla jakis 16–bitowy podsystem windows. czy mozecie mi to wytlumaczyc oraz przynajmniej w czesci pomoc w rozwiazaniu tego niezwykle wkurzajacego problemu? naprawde bardzo potrzebuje pomocy!!! z gowy wielkie dzieki!!!
pozdrawiam... :(
tak wiec przychodze do was z kolejnym problemem :( Mianowicie nie dawno postanowilem "obczyscic" rejestr windows z niepotrzebnych plikow... ale nie chcialem aby to cos (nie bede juz podawal nazwy tego programu)skasowalo mi wpisy ktore sa wymagane do prawidlowej pracy systemu windows!!! Przy probie instalacji jakies oprogramowania lub wlaczenia danej gry np deluxe ski jump ;) zostaje wyswietlony komunikat o nastepujacej tresci:
"C:PROGRA~1SymatecS32EVN1.DLL. Zainicjowanie pliku Dll przez instalowany sterownik urzadzenia wirtualnego nie powiodlo sie. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakonczyc dzialanie aplikacji"
Nie dawno kupilem sobie pewna gazete z fajna gierka i gdy juz myslalem, ze przychodzac do domu spokojnie sobie zagram w cool gierke... a tu wlasnie wyskoczyl ten blad :( Ja tego wogole nie kapuje gdyz nie jestem jakims ekspertem w sprawach windows xp, ale wydaje mi sie, ze instalki jakis gier lub programow sa 32–bitowe... a blad wyswietla jakis 16–bitowy podsystem windows. czy mozecie mi to wytlumaczyc oraz przynajmniej w czesci pomoc w rozwiazaniu tego niezwykle wkurzajacego problemu? naprawde bardzo potrzebuje pomocy!!! z gowy wielkie dzieki!!!
pozdrawiam... :(
Odpowiedzi: 9
a nie prawda, ja mam wszystki partycje w ntfs i mi hulaja gry, np DSJ i tego typu
pozdrawiam
pozdrawiam
Oviraptor:[ciach]zostaje wyswietlony komunikat o nastepujacej tresci:
Z komunikatu wynika ze masz zainstalowany Norton Utilites lub System Works, ktory ci sie skopal. Program sprawdza wszystkie instalowane aplikacje, ale ze sam Norton jest sypniety, to wywala ci taki komunikat a instalka nie idzie dalej. Proponuje wywalic lub zreinstalowac nortonka, a wszystko powinno wrocic do normy.
Co do gier i programow DOSowych... generalnie chodza pod XP, jesli tylko ten jest postawiony na partycji FAT. Na partycji NTFS uruchomienie aplikacji 16–bitowej graniczy z cudem. :)
ja za wiele dosowych gierek nie odpalalem, ale nie pamietam zebym z ktoras mial problem :D
jakies dziwne xp'ki macie chyba.
aha ja nie ma sp1
jakies dziwne xp'ki macie chyba.
aha ja nie ma sp1
A u mnie nie wszystkie gry z DOSa chodzą, ale z większością nie mam problemów.
hehhe, ja wlasnie tez zadawalem sobie podobne pytanie, bo u mnie czy pod dos, czy nie gry chodza, i nie mam z nimi wiekszych problemow :) hehe
moj xp profesjonal z sp1 odpala co mu sie kaze ;d
moj xp profesjonal z sp1 odpala co mu sie kaze ;d
Jak to nie chodzą gdy pod dos !!!?
Wszystko chodzi wystarczy uruchomic gre plikajac na jej glówny plik :)
A wy skąd macie te wasze xp ,ze wam nie chodzi ,z bazaru z kartoflami :)?!
Wszystko chodzi wystarczy uruchomic gre plikajac na jej glówny plik :)
A wy skąd macie te wasze xp ,ze wam nie chodzi ,z bazaru z kartoflami :)?!
To oświeć nas jak to zrobiłeś :?
ja sie z tym nie zgadzam, ze gry pod DOS'a nie dzialaja pod xp, bo ja sobie w dsj normalnie pogrywam, tylko wylacza sie troszke dluzej niz po win98:)
pozdrawiam
pozdrawiam
I to jest to.Szkoda wydanej kasy........ 8)
Strona 1 / 1