Wielki problem z GTA San Andreas
Gdy włącze GTA:SA to wszystko jest w porządku ale jak chwilę w nie pogram to jak wsiadam do samochodów wszystko staje a w głośnikach bez przerwy piszczy i trzeba resetować kompa.I tak co chwilę !Kto wie jak to zrobić? :?:
Odpowiedzi: 16
Mam tą samą karte grafiki i nie mam źadnych problemów , najpierw poleciłbym zainstalowanie najnowszych sterów,
jeśli to nie pomoźe to sprwadź czy Twoje kości pamięci są sprawne i czy się nie grzeją za bardzo,moźesz sprawdzić ręką :) jeśli parzy to coś jest nie tak (oczywiście podczas gry) .
jeśli to nie pomoźe to sprwadź czy Twoje kości pamięci są sprawne i czy się nie grzeją za bardzo,moźesz sprawdzić ręką :) jeśli parzy to coś jest nie tak (oczywiście podczas gry) .
moze masz za slaby sprzet do tej gry?
np colgate :twisted: :twisted: :twisted:
dizong:Moźe nowy Cooler i Radiator
plus dobra pasta
Moźe nowy Cooler i Radiator na procka rozwiąźe problem????????
Dodałem jeden wiatrak i teraz teperatura jest 47– 50 stopni C.Jeszcze za duźo co? i co dalej
Dodałem jeden wiatrak i teraz teperatura jest 47– 50 stopni C.Jeszcze za duźo co? i co dalej
MÓJBOSZSZSZSZSZ!
rzekłbym nawet, źe jeśli ma być jeden wiatrak, to tylko ten z tyłu, bo wtedy istnieje jakikolwiek ruch powietrza, z samym na procu juz tak nie jest, bo przechodzi przez niego coraz cieplejsze powietrze i to najcieplejsze bardzo powoli sie z kompa wydostaje
bla bla bla
WIĘCEJ WIATRAKÓW!
temperatura... zalecana to ~40, przy 60 ludzie panikują, a ze zwisami bywa róźnie.
rzekłbym nawet, źe jeśli ma być jeden wiatrak, to tylko ten z tyłu, bo wtedy istnieje jakikolwiek ruch powietrza, z samym na procu juz tak nie jest, bo przechodzi przez niego coraz cieplejsze powietrze i to najcieplejsze bardzo powoli sie z kompa wydostaje
bla bla bla
WIĘCEJ WIATRAKÓW!
temperatura... zalecana to ~40, przy 60 ludzie panikują, a ze zwisami bywa róźnie.
a jeśli mam tylko jeden wiatrak na procesor a nie mam tam z tyłu w kratce to on wystarczy?i jak jest dopuszczalna temperatura do tego zeby się nie zawieszał?
Everest to następca AIDA32, więc jeśli będziesz ściągał to lepiej Everesta, wiadomo, nowszy. :) Plik nie jest duźy. tutaj masz link
Temperature moźna sprawdzić teź w AIDA 32 ten program jest przydatny.
Sciągnij lepiej ten program bo co Ci szkodzi ;) A jak na panelu to o ile pamiętam to w 98 moźna było :)
A gdzies w panelu sterowania nie da się tego sprawdzić? musi być jakiś program?
dizong:a moźe komp się przegrzewa bo mam za słabą kartę graficzną? geforce 2 mx 400 64mb?????
Od słabej karty komp się nie przegrzewa :)
Temperaturkę moźesz zobaczyć w programie Everest.
a moźe komp się przegrzewa bo mam za słabą kartę graficzną? geforce 2 mx 400 64mb?????a gdzie sprawdzić tą temperature,apropo wiatraków mam tylko jeden na procesor nie wliczając tych małych na karcie graficznej i płycie gł.
dokładnie coś takiego działo się u mnie, gdy siadły dwa wiatraki i komputer się przegrzewał, sprawdź temperatury.
Strona 1 / 1