Wielki problem ... pomocy!
witam!! mam wielki problem! posiadam sprzet :
procek celeron 2,8ghz
karta graf. saphirre radeon 9600 pro 128mb
pamiec ddr 384 mb
a wiec , jest taka gra ktora sie nazywa Helbreath
w tej grze mozna sprawdzic swoje klatki (fps–frames per second) i problem jest w tym ze mam ich strasznie malo tj. 50+ a koles ktory ma taka sama karte graf ma ich az 260 a im wiecej FPS tym szybciej gra chodzi i szybciej sie biega , probowalem wszystkiego 2x reinstall windowsa instalowanie roznych sterownikow itd ... niewiem w czym tkwi problem aktualnie mam sterowniki catalyst 5.7 z control center ... prosze ! pomozcie
jak cos moje GG:1832873 jesli mozecie to napiszcie i powiedzcie w czym tkwi problem ... moge ew. skopiowac z aida32 jaki mam sprzet itd! czekam na odp z gory dziekuje!
pozdrawiam
procek celeron 2,8ghz
karta graf. saphirre radeon 9600 pro 128mb
pamiec ddr 384 mb
w tej grze mozna sprawdzic swoje klatki (fps–frames per second) i problem jest w tym ze mam ich strasznie malo tj. 50+ a koles ktory ma taka sama karte graf ma ich az 260 a im wiecej FPS tym szybciej gra chodzi i szybciej sie biega , probowalem wszystkiego 2x reinstall windowsa instalowanie roznych sterownikow itd ... niewiem w czym tkwi problem aktualnie mam sterowniki catalyst 5.7 z control center ... prosze ! pomozcie
jak cos moje GG:1832873 jesli mozecie to napiszcie i powiedzcie w czym tkwi problem ... moge ew. skopiowac z aida32 jaki mam sprzet itd! czekam na odp z gory dziekuje!
pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
Skorzystam z uprawnien i zamknę ten temat z uwagi na istnienie tego:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36918 – tam juź nawet coś odpowiedziałem i nie chce mi się tego kopiować :wink:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36918 – tam juź nawet coś odpowiedziałem i nie chce mi się tego kopiować :wink:
:evil:
A jaki kolega ma procesor i ile pamięci? Moźe ma karte podkręconą.
pozdrawiam
napisalem jaki procek i karta pamieci
a karta raczej nie podkrecana pomozcie help :P
procek celeron 2,8 ghz
a pamiec 384 ddr mb
a karta graf ma 128 mb
moze mam wstawic jakies radiatory czy cos?
a karta raczej nie podkrecana pomozcie help :P
procek celeron 2,8 ghz
a pamiec 384 ddr mb
a karta graf ma 128 mb
moze mam wstawic jakies radiatory czy cos?
A jaki kolega ma procesor i ile pamięci? Moźe ma karte podkręconą.
Strona 1 / 1