WIELKA PROŹBA :))
MAM PYTANIE ZWIĄZANE Z SIECIĄ DOMOWĄŁ MIANOWICIE POSIADAM SIEĆ 6 KOMPUTERÓW Z DOSTĘPEM DO INTERNETU I MAM TAKIE MAŁE PYTANKO GDYŻ JESTEM DOPIERO POCZĄTKUJĄCY I POTRZEBUJE WSZELKIEGO RODZAJU PORAD ZWIĄZANYCH Z TĄ SPRAWĄŁ ORAZ POTRZEBUJE TAKŻE PROGRAMU DO BLOKOWANIA DANEGO KOMPUTERA W SIECI
JEŚLI ZNA KTOŚ Z WAS TAKI PROGRAM TO PISZCIE PROSZĘ TAKŻE JEŚLI MACIE TO LINK I STRONE Z INFORMACJAMI O TYM PROGRAMIE
JEŚLI ZNA KTOŚ Z WAS TAKI PROGRAM TO PISZCIE PROSZĘ TAKŻE JEŚLI MACIE TO LINK I STRONE Z INFORMACJAMI O TYM PROGRAMIE
Odpowiedzi: 5
Ja mam taki program , dam ci namiary gdzie go mozna zaciagąć ale daj gg.
Jezeli masz huba w domu i sa do niego wpieci userzy bedacy w sieci to po prostu wyciag kable z huba i masz caly transwer dla siebie :D. Metoda ta jest sprawdzona...
:twisted:
:twisted:
Zablokowac inny komputer w sieci, badz przydzielic mu okreslony transfer jak rozumiem ? Oczywiscie da sie. Jesli masz dostep do serwera.
wiesz co to ogólnie to nie dla mnie tylko dla mojego brata słyszałem źe są odpowiednie programy przez które moge zaglokować dany komputer w sieci obojętnie z którego komputera a po jakimś czasie moge go z powrotem włączyć lub jakiś program do ustalania tronsferu innym komputerom Mój brat 2 razy w miesiącu wysyła jakieś formularze i potrzeba mu mieć cały tronsfeer dla siebie więc jakbyś mógł pomuc do dzięki
1. Wylacz CAPS LOCK
2. Moze troche wiecej o tym po co i dlaczego chcesz blokowac ten jeden komputer. Ma miec zablokowany dostep do Twojego komputera ? Jesli tak, to wystarczy jakis firewall.
2. Moze troche wiecej o tym po co i dlaczego chcesz blokowac ten jeden komputer. Ma miec zablokowany dostep do Twojego komputera ? Jesli tak, to wystarczy jakis firewall.
Strona 1 / 1