Wielka awaria w USA i Kanadzie !!! ( teraz Londyn )
W kilku wielkich miastach na wschodzie USA i Kanady – Nowym Jorku, Detroit, Clevland, Toronto i Ottawie – nastąpiła w czwartek przerwa w dostawie prądu.
!!! A więc ludziska uzbrojcie się w generatory prądu , UPS–y , a przy okazji w guny , pały i inną białą broń .
!!! Nadchodzi ciemność !!!
Niedługo zawita w Kraju Piastów
!!! A więc ludziska uzbrojcie się w generatory prądu , UPS–y , a przy okazji w guny , pały i inną białą broń .
!!! Nadchodzi ciemność !!!
Niedługo zawita w Kraju Piastów
Odpowiedzi: 11
rexy:CO IM PO INSTRUKCJII JAK I TAK WIEKSZOŚĆ LUDZI NIE MOGŁA OGLĄDAĆ PORADY WSPÓŁCZESNEGO HITLERA Z POWODU BRAKU NAPIĘCIA.
Nie musisz krzyczeć.
he he he
no wlasnie
no wlasnie
CO IM PO INSTRUKCJII JAK I TAK WIEKSZOŚĆ LUDZI NIE MOGŁA OGLĄDAĆ PORADY WSPÓŁCZESNEGO HITLERA Z POWODU BRAKU NAPIĘCIA.
Kuba:W CNN podawali instrukcje jak dobrze obchodzic sie ze swieczka zeby sobie domu nie spalic. Oni troszeczek przesadzaja. :–)
Amerykanie to dosc tempy naród tak więc nic dziwnego
:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
a ja mam prad. ha ha ha
Wczoraj Georg W Bush powiedzial przemowienie do narodu, z powodu ciemnosci. W CNN podawali instrukcje jak dobrze obchodzic sie ze swieczka zeby sobie domu nie spalic. Oni troszeczek przesadzaja. :–)
Wczoraj Georg W Bush powiedzial przemowienie do narodu, z powodu ciemnosci. W CNN podawali instrukcje jak dobrze obchodzic sie ze swieczka zeby sobie domu nie spalic. Oni troszeczek przesadzaja. :–)
ciekawe co robią goście w usa ktrórzy długo siedza przed tv ale tera nie ma pradu heheheh
lol 8) 8) :arrow: :arrow:
I co z tego :?: :?: Nie bedzie się tyle siedziało przed monitorem.
I co Ci da telewizor czy komp bez prądu ?
Będzie tylko kupą miedzi i innych śmieci !!! :idea: :idea:
Będzie tylko kupą miedzi i innych śmieci !!! :idea: :idea:
Nasuwa mi się pytanie:Czy ja mam telewizor?
:D hehehehehe :D
:D hehehehehe :D
A co to jest telewizor.
buahahaha
Pozdrowienia
buahahaha
Pozdrowienia