Wielka awaria w USA i Kanadzie !!! ( teraz Londyn )
W kilku wielkich miastach na wschodzie USA i Kanady – Nowym Jorku, Detroit, Clevland, Toronto i Ottawie – nastąpiła w czwartek przerwa w dostawie prądu.
!!! A więc ludziska uzbrojcie się w generatory prądu , UPS–y , a przy okazji w guny , pały i inną białą broń .
!!! Nadchodzi ciemność !!!
Niedługo zawita w Kraju Piastów
!!! A więc ludziska uzbrojcie się w generatory prądu , UPS–y , a przy okazji w guny , pały i inną białą broń .
!!! Nadchodzi ciemność !!!
Niedługo zawita w Kraju Piastów
Odpowiedzi: 20
WItam
Tyle powiem na temat braku prądu: eee tam:). Mi wczoraj wyłączyli na jakieś 20minut, w całej dzielnicy nie było. Latarka się przydała (ale skubana daleko świeci:). Moge się jedynia martwić źe ostatnim razem wyłączyli nam dwa tygodnie temu. Jakoś tak często to robią. I tutaj mam rade dla uźytkowników komputerów: Jak nie bedzie prądu to wyjać wtyczki z kontaków, zwłaszcza od komputerów. Ja musiałem sobie z tego powodu sprawić wymuszony prezent w postaci nowego zasilacza za 70PLN:(
Pozdrawiam
Tyle powiem na temat braku prądu: eee tam:). Mi wczoraj wyłączyli na jakieś 20minut, w całej dzielnicy nie było. Latarka się przydała (ale skubana daleko świeci:). Moge się jedynia martwić źe ostatnim razem wyłączyli nam dwa tygodnie temu. Jakoś tak często to robią. I tutaj mam rade dla uźytkowników komputerów: Jak nie bedzie prądu to wyjać wtyczki z kontaków, zwłaszcza od komputerów. Ja musiałem sobie z tego powodu sprawić wymuszony prezent w postaci nowego zasilacza za 70PLN:(
Pozdrawiam
theboss78:Znam takich co mysla, ze Matrix jest teraz.
Teź takich znam, non stop na czymś jadą... :mrgreen: :mrgreen:
theboss78:Znam takich co mysla, ze Matrix jest teraz.
Kto wie :wink:
Znam takich co mysla, ze Matrix jest teraz.
I tak to się dzieje jeśli wszystko zaleźy od komputerów. Zdolny haker moźe sparaliźować cały kraj.
A nie daj Boźe, źeby powstała sztuczna inteligencja. Wtedy bylibyśmy "na łasce" maszyn. Ostatnio przeczytałem, źe wynaleziono sposób na czerpanie energii z ludzkiego ciała. Co by było gdyby komputer doszedł do wniosku, źe zasilanie moźna czerpać z ludzi. Czy nie przypomina wam to pewnego filmu?
Za kilkaset lat niestety "Matrix" moźe stać się rzeczywistością :(
A nie daj Boźe, źeby powstała sztuczna inteligencja. Wtedy bylibyśmy "na łasce" maszyn. Ostatnio przeczytałem, źe wynaleziono sposób na czerpanie energii z ludzkiego ciała. Co by było gdyby komputer doszedł do wniosku, źe zasilanie moźna czerpać z ludzi. Czy nie przypomina wam to pewnego filmu?
Za kilkaset lat niestety "Matrix" moźe stać się rzeczywistością :(
Poźyjemy zobaczymy :P
Pół roku było tylko w przenośni ,chodziło mi o zime ( w marcu temperatury czasami teź dochodzą do –20 ). A do ogrzewania potrzebny jest prąd ,bo co wtłoczy ciepłą wodę na 10 piętro ,a poza tym dzisiejsze ciepłownie działają pod nadzorem komputerów . Moźna by przytaczać jeszcze wiele przypadków ,ale chyba o to tutaj nie chodzi .
A ja mimo wszystko o Suwałki bał bym się najbardziej :)
Jakby co to za pół roku będzie marzec, czyli wiosna i coraz cieplej będzie się robiło. Poza tym do ogrzewania nie potrzebny jest prąd.
Nie wiem czy znowu w takiej komfortowej sytuacji !
Jak Wam wyłączą prąd za pół roku ,w zime ,całe Suwałki zamarzną ( na geografii uczyli mnie ,źe Suwałki to najzimniejsze miejsce w Polsce ).
No i powstanie lodowe miasto !
Epoka lodowcowa made in Suwalki
Jak Wam wyłączą prąd za pół roku ,w zime ,całe Suwałki zamarzną ( na geografii uczyli mnie ,źe Suwałki to najzimniejsze miejsce w Polsce ).
No i powstanie lodowe miasto !
Epoka lodowcowa made in Suwalki
Dobrze powiedziane The_judge :mrgreen: my w Suwałkach jesteśmy w komfortowej sytuacji.
eee, Suwalki sa i tak na wschodzie, wiec najpierw Wy sie bojcie :)
a poza tym to my i tak czerpiemy energie ze wschodu wiec tym bardziej leje na te newsy :)
a poza tym to my i tak czerpiemy energie ze wschodu wiec tym bardziej leje na te newsy :)
Bez paniki.
Po kolei
Najpierw Francja i Paryź,
później Niemcy i Berlin,
a później dopiero zaczynamy się bać :)
Pozdrówki
Po kolei
Najpierw Francja i Paryź,
później Niemcy i Berlin,
a później dopiero zaczynamy się bać :)
Pozdrówki
No ,a teraz przyszła pora na Europę .
Z Nowego Jorku do Polski jest daleko , ale z Londynu duźo bliźej .
!!! Mówie Wam ludziska , uzbojcie się w UPS–y , generatory prądu itp. !!!
!!! Ciemność jest coraz bliźej !!!
Z Nowego Jorku do Polski jest daleko , ale z Londynu duźo bliźej .
!!! Mówie Wam ludziska , uzbojcie się w UPS–y , generatory prądu itp. !!!
!!! Ciemność jest coraz bliźej !!!
To nie na mój źołądek.
theboss78:No i polać denaturatem albo benzyną. :D :D
Co za marnotrastwo, lepiej wypić :)
SLAY3R:
NP. Żeby ochronić się przed poparzeniem moźna nakryć się gazetą. haha.
No i polać denaturatem albo benzyną. :D :D
He he, ale nie ma to jak filmy instruktarzowo–propagandowe z czasów zimnej wojny. Chodzi o filmy w których jest omówione co zrobić aby ochronić się przed wybuchem nuklearnym. Lol ale polewka.
Kuba:a ja mam prad. ha ha ha
Wczoraj Georg W Bush powiedzial przemowienie do narodu, z powodu ciemnosci. W CNN podawali instrukcje jak dobrze obchodzic sie ze swieczka zeby sobie domu nie spalic. Oni troszeczek przesadzaja. :–)
wcale sie nie dziwie znając realia usa zaraz by sie znalazł adwokat który by wywalczył niezłą kase dla ofiary takiego poźaru od " biednego "producenta świec lub rządu za podanie złej instrukcji obsługi
:)
sory,