Wiele zmian? Nie było mnie tu trochę...
Odpowiedzi: 15
-
[quote=aisou]Witaj SLAY3R ;) Faktycznie z tego co ja pamiętam to zarówno Rebe jak i EL NINO mieli specyficzny styl rozmowy, który często był nieprzyjemny dla rozmówcy. No ale cóż, chciało by się powiedzieć iż " taki ich urok ". Dla mnie osobiście to forum dużo przyjemniej wyglądało gdy było to phpbb tuż przed przejściem na aspx. "Trochę podupadło" to chyba mało powiedziane, pamiętam to miejsce w sieci jako forum tętniące życiem. Szkoda, wielka szkoda. Co do Kuby to on chyba niewiele ingerował w samo forum, jeśli by mówić o rozwiązywaniu problemów między użytkownikami. Władzę sprawowali mianowani moderatorzy, którzy wg mnie często przesadzali trochę. Z drugiej strony to budowało ten klimat, który mi osobiście się podobał i trzymał tutaj przez długi czas. Z moich obserwacji wynika iż czas pokazał, że nowa koncepcja forum się nie sprawdziła... [/quote] Nieprzyjemny to raczej malo powiedziane :P Raczej chamskie Rebe i Jego "to wez swoje zabaweczki i idz do innej piaskownicy"(jakos tak to bylo) , jednak az przyjemnie sie to wszystko czytalo i mozna bylo sie usmiac. Teraz wszystko padlo ;[ prawie 0 fanu z uczestniczenia w zycier forum. Szkoda , jest to moje pierwsze forum na ktorym prosilem o porady jak i duzo sie nauczylem (co pomaga mi teraz..) Moze ktos wynajdzie wreszcie maszyne do cofania sie w czasie i ... wiadomo ;D Btw. Pamieta ktos kogos takiego jak "Pawek" ?! Czy jakos tak? I Jego wywody prawne :>?
-
[quote=krecik]Teraz to komercyjny projekt współpracujący z Microsoftem. Coś takiego raczej mnie nie interesuje. [/quote] Popieram .. lubie M$ ale jakos forum podupadło jaksie "polaczylo" z M$ ;/ "ilosc a nie jakosc"
-
[quote=aisou][b]XanTyp [/b]czy Ty nigdy w przypływie emocji nie powiedziałeś czegoś głupiego, czego później żałowałeś?[/quote]Owszem, ale patrząc po twoich postach, zdarzało Ci się to hm... dość nagminnie? Detal. Nie spodziewam się, że ktoś będzie mnie tu rozpamiętywał za iks lat. Ludzie przychodzą i odchodzą. Mniej lub bardziej zauważeni. Stara gwardia też kiedyś musi odejść, to normalna kolej rzeczy... Ileż tych "starych gwardii" już się nam namnożyło, od powiedzmy ostatnich 10 lat, od kiedy hasa się w sieci? Pewnie sporo. Ale zostały pamiątki, wspomnienia i to jest dobre. Panta rhei...
-
[quote=XanTyp][quote=aisou][b]XanTyp [/b]czy Ty nigdy w przypływie emocji nie powiedziałeś czegoś głupiego, czego później żałowałeś?[/quote]Owszem[/quote] I tak zostało czego dowody widać w tym wątku, a to troll, a to inne równie serdeczne słowa o poziomie świadczące. Może i [b]aisou[/b] nie jest krową, i zdanie zmienił, ale Ty za to dowiodłeś, że mózg z treścią żołądka za jedno u Ciebie. Cham, burak i... moderator, który jednym swoim postem potrafi tak zachęcić do korzystania z forum jak nikt inny. A potem płacz i zgrzytanie zębów, że ruch mały, że poziom do [color=darkred]****[/color]. A jaki ma być skoro inny byłby zbyt trudny dla takich XanTypów, których jedyną zasługą, za którą nagrody w postaci funkcji dostali, jest to, że są mierni, bierni, ale wierni - jak tasiemiec nosicielowi.. do wyssania. [color=darkred]Czytając twój post z pewnością mam nabrać rozumu i przykładu od Ciebie? Zacząwszy od oryginalności nicka? Przystopuj kolego ze słownictwem i wycieczkami osobistymi do każdego, kto ma inne zdanie, albo ja przystopuję Ciebie.[/color] Xan.
-
[quote][color=darkred]Czytając twój post z pewnością mam nabrać rozumu i przykładu od Ciebie?[/quote][/color] Zacząłbym od nabrania podstaw języka polskiego. Wszak nie można nabrać przykładu od kogoś. [quote][color=darkred]Zacząwszy od oryginalności nicka?[/quote][/color] Kurna, skąd Ci się wziął taki gniot? Nie sil się XanTyp na egzaltowane słownictwo bo cham chamem zostanie. [quote][color=darkred]Przystopuj kolego ze słownictwem i wycieczkami osobistymi do każdego, kto ma inne zdanie, albo ja przystopuję Ciebie.[/color] Xan.[/quote] "Obiecanki, cacanki...", "rozpuszczony szczeniaczek" "troll " "obraz w oczach postronnych" - to tylko wybrane kawałki, z których część świadczy o cechach wrodzonych, a przez środowisko dodatkowo wypielęgnowanych, a część o tym, że swoje zdanie uznajesz za prawdę objawioną - ego ciut wybujałe? To wszystko jednak nic, bo masz prawo do swoich opinii, nawet głupich i o gówniarstwie świadczących, ale świadectwo jakie wystawiasz tym, którzy Ci awans załatwili to już nawet nie kwestia dobrego smaku, a zwykłej śmieszności. O uporze maniaka z pisownią zaimków pewnych związanych wspomnieć też wypada. Tobie, czy miną lata dwa, czy dwadzieścia to i tak niewiele da - byłeś burakiem i stan ten w permanencji trwać będzie. Stań kmiocie przed lustrem i zacznij szukać belki w oku swoim, bo ... pora PS. Czy mi się zdaje, czy to co masz w podpisie to nie jest całkiem Twój "wymysł"? - Jeżeli te podejrzenia są słuszne to ... gdzie jest wskazanie źródła i zgody Autora? PS.2. Przepraszam za użycie słowa dupa - myślałem, że anus dla adresata będzie niezrozumiały.
-
[quote=Ukey]Witaj :] Brakuje tez paru osob np Slayera...[/quote] Jestem, jestem ... tylko ukrywam się w cieniu i atakuję z nienacka ;] ech, stare czasy... A pamięta ktoś jeszcze Garaż u Menelutora i Slay3ra ? :] I nasz łindows perfect?
-
[quote=SLAY3R][quote=Ukey]Witaj :] Brakuje tez paru osob np Slayera...[/quote] Jestem, jestem ... tylko ukrywam się w cieniu i atakuję z nienacka ;] ech, stare czasy... A pamięta ktoś jeszcze Garaż u Menelutora i Slay3ra ? :] I nasz łindows perfect?[/quote] Ooo no prosze :D Witam :] Fakt stare dobre czasy ... szkoda ze wszystko sie spier.... ;/