wie ktos skad sciagnac program eJay Hip–Hop ???
wie ktos skad sciagnac eJay Hip–Hop z numerem rejestracyjnym najlepiej :D thx z gory :)
Odpowiedzi: 12
ekhm oczywiście miałem wtedy na myśli jakiś sajt z którego za opłatą legalnie moźna ściągnąć idźeja :D
od saszy :> na gieldzie :twisted:
nie chcialbym wyreczac moderatorow ale Gentz po co bezsensownie powtarzasz to co przed toba napisalo juz pare osob
kup sobie komputerswiat niezbednik, tam masz hip–hop e Jay :idea:
aligator:A znasz jakiś inny legalny sposób :?: :!: To podaj, nie krępuj się fije.
Ostatnio chyba w jakiejś gazetce był.
Moźe w Komputer Świat Niezbędnik :?:
aligator:No widzisz, trzeba było tak od razu koledze poradzić, a nie bezsensownego posta nabiłeś :wink:
Nie bardziej bezsensownego posta od Twojego :wink:
Podałem na początek najprostszą drogę, jaką moźe zdobyć program. Po co ma się męczyć i szukać gdzieś u kolegów :lol:
fije:
Znam, od kolegi na przykład lub na Allegro.
No widzisz, trzeba było tak od razu koledze poradzić, a nie bezsensownego posta nabiłeś :wink:
aligator:A znasz jakiś inny legalny sposób :?: :!:
Znam, od kolegi na przykład lub na Allegro.
fije:Jedyna odpowiedzią jaką uzyskasz na tym Forum, to źe ze sklepu :D
A znasz jakiś inny legalny sposób :?: :!: To podaj, nie krępuj się fije.
jak juz chcesz robic podklady to nie rob tego na eJayu to jest program dla dzieci pobaw sie lepiej fruit loopsem
a tak to mzoesz go sobie zakupic w sklepie byl podajrze w ostatnim niezbedniku komputer swiat cena chyba 9.90 he he 8)
a ja wiem z kond sciagnac ale nie powiem hahahaahahahah
a tak to mzoesz go sobie zakupic w sklepie byl podajrze w ostatnim niezbedniku komputer swiat cena chyba 9.90 he he 8)
a ja wiem z kond sciagnac ale nie powiem hahahaahahahah
Jedyna odpowiedzią jaką uzyskasz na tym Forum, to źe ze sklepu :D
Jedyna odpowiedzią jaką uzyskasz na tym Forum, to źe ze sklepu :D
Strona 1 / 1