Widok Miniatur
Mam maly problem, chodzi mi mianowicie o to w jaki sposob zresetowac ustawienia XP'ka odnosnie widoku miniatur. Niedawno instalowalem sobie jakis program graficzny i po jego odinstalowaniu widoki miniatur folderow (plikow) sa zamazane, czyli nic nie widac tylko kolorowe plamy. Mam nadzieje ze Bedziecie wiedzieli o co mi chodzi jak rowniez Bedziecie znali rozwiazanie mojego problemu. Z gory dzieki za okazana mi pomoc. Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 14
Dziwnym trafem wszystko wrocilo do normy. Dzieki wszystkim za szczere checi pomocy. Tylko nie pytajcie jak to zrobilem bo sam nie wiem. Pozdrawiam.
Niestety nie mam punktu przywracania z czasu kiedy nie mialem tego programu.
Spróbuj skorzystać z funkcji Przywracanie Systemu jesli oczywiście masz ją włączoną .
Dzieki za podpowiedz ale to nie to, nie mam problemu z widokiem ikon tylko z widokiem miniatur folderow. Pozdrawiam.
Moźe to Ci pomoźe:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=13081
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=13081
Niestety ponowna instalacja tego programiku tez nie dawala zadnego rezultatu, to byla pierwsza rzecz jaka zrobliem zanim napisalem na forum prosbe o pomoc. Programik jest odinstalowany prawdilowo, nie pozostal po nim zaden slad – wpisy w rejestrze rowniez zostaly skasowae.
a gdy miałeś zainstalowany ten program graficzny to było wszystko ok ?
moźe spróbuj jeszcze raz zainstalować ten program i zobacz czy coś się zmieni..
jeźeli będzie wszystko ok to odinstaluj go jeszcze raz, bo moźe teraz masz go źle odinstalowanego ?
moźe spróbuj jeszcze raz zainstalować ten program i zobacz czy coś się zmieni..
jeźeli będzie wszystko ok to odinstaluj go jeszcze raz, bo moźe teraz masz go źle odinstalowanego ?
Wielkie dzieki The_judge. Czy teraz jak juz widac jak to u mnie wyglada znajdzie sie osoba ktora bedzie w stanie mi pomoc :?:
podeślij mi ten obrazek na the_judge@wp.pl i jeszcze w tym poście go umieszcze
––==UPDATE==––
a wiec tak to wygląda :
––==UPDATE==––
a wiec tak to wygląda :
Potrafie uzywac zarowno Painta jak i przycisku Print Screen, problem polega na tym ze jak narazie nie mam skad wrzucic tego obrazka. Jesli ktos ma jak to zrobic to chetnie podesle mu ten obrazek na poczte za co bede niezmiernie wdzieczny. Pozdrawiam.
a to czemu? nie umiesz uzywac Painta, czy przycisku print screen?
Niestety nie moge :( :( :(
Mozesz zarzucic jakis screen?
Czyzby nikt nie znal sposobu na moj problem :?: :?: :?: Ludziska pomozcie.
Strona 1 / 1