who cmr???
który kolin waszym zdaniem jest najlepszy??/
Odpowiedzi: 20
a masz pirata czy or. ???
Moim zdanie teź 3 jest najlepsza ,ale drenerwójące jest znoszenie z drogi gdy jade prosto samochód sam skręca to błąd u mnie czy u was teź tak jest moźe to gdzieś w opcjach sie ustawia ???
no tak przeciesz colin 3 to dość wymagająca gierka co nie ale jest spox
Ja nie mam źadnych problemów,
nie instaluje źadnych patchy.
Grałem na kaźdym systemie od 98 po XP.
Tylko samochody się nie brudzą, ale to wna mojego GeForce 2 MX 400.
Nie pociągnie tego.
nie instaluje źadnych patchy.
Grałem na kaźdym systemie od 98 po XP.
Tylko samochody się nie brudzą, ale to wna mojego GeForce 2 MX 400.
Nie pociągnie tego.
No w Colinie 3 jest multum bledow.Niestety.Sa jednak patche ktore likwiduja bledy.
np. niepoprawna wspólpraca z kartami graficznymi ati radeon i geforce 4 mx,problem z instalacja w win 98 i inne
morześz to przeczytać w najnowszym komputer swiecie
morześz to przeczytać w najnowszym komputer swiecie
A jakie to są błędy ??
Wiem, źe niektórzy nie mogli odpalić po filmiku.
Ale u mnie nie ma źadnych błędów.
Wiem, źe niektórzy nie mogli odpalić po filmiku.
Ale u mnie nie ma źadnych błędów.
słyszeliście cos o blendach w coline 3 .
czy one sa darmowe czy tez nie, ja nie lubie grac na kodach wg mnie wtedy cala gra traci urok, tak i tak usunalem i nie bede instalwoal, nie podoba mi sie 3
czy one sa darmowe czy tez nie, ja nie lubie grac na kodach wg mnie wtedy cala gra traci urok, tak i tak usunalem i nie bede instalwoal, nie podoba mi sie 3
Jak się ma orygianła to za darmo (w innych krajach trzeba za nie płacić) dostaje się od cdprojektu kody między innymi do odkrycia wszystkich wozów.
W 3 tez da się odkryć nowe autka i jest ich nawet sporo.Dostajesz je za przęjscie etapu(trzeba zająć 1 miejsce) :?
w dwojce sam komfort jazdy, oczywisicie pomijajac uciazliwe znaki i drzewa, bo niebo wyzszy niz w 3, i nie wiem czy w 3 odkrywaja sie jakies auta czy nie, bo wyrzucilem odrazu, ale w 2 bylo wiecej aut i wg mnie byly fajniejsze
ale tylko w jedynce byla Renault Megane Coupe mmmm:D miodzio
w dwojce sam komfort jazdy, oczywisicie pomijajac uciazliwe znaki i drzewa, bo niebo wyzszy niz w 3, i nie wiem czy w 3 odkrywaja sie jakies auta czy nie, bo wyrzucilem odrazu, ale w 2 bylo wiecej aut i wg mnie byly fajniejsze
a moze 3 jest fajna ale czasami tez sie gra w 2 moze jest stara ale jara
Pamieteam źe dwójką jakoś szybko się znudziłem, ale 3 wciągnęła mnie bez reszty.
ozz17:wg mnie trojka jest jakas dziwna, obca jzu nie taka pociagajaca jak 2
Według mnie tez, jak gralem w demko 3 nie zrobila na mnie milego wrazenia, grywalnosc ma moim zdaniem niska. Dwojka stara, ale najlepsza :wink:
wg mnie trojka jest jakas dziwna, obca jzu nie taka pociagajaca jak 2, ja oddalem glos na 2 i powiem jeszcze ze nie posiadajac MP 3 traci strasznie do swojej poprzedniczki
Jeśli macie juź dość faktu, iź w grze Colin McRae Rally 3 nie ma trybu multiplayer to mamy dla Was dobra wiadomość – pojawił się pomysł stworzenia go. W chwili obecnej poszukiwani są beta testerzy, którzy jako pierwsi będą mieli okazję pograć w CMR 3 przez sieć.Zainteresowani powinni czym prędzej kliknąć na ten Link
, przeczytać informacje na temat trybu i obejrzeć screeny.
:D :D :D Moźe w końcu coś jeszcze bedzie z tego Colina.
, przeczytać informacje na temat trybu i obejrzeć screeny.
:D :D :D Moźe w końcu coś jeszcze bedzie z tego Colina.