Wesołego Nowego Roku

MERRY CHRISTMAS, CHRISTMAS MERRY BYLY SOBIE RENIFERY, MIALY BARDZO SMIESZNE MINKI BO URWALY SIE Z CHOINKI. WPADLY W CIEPLY, CICHY KAT, ZYCZAC WAM WESOLYCH SWIAT
:!:

Życze wszystkim uźytkownikom forum Wesołego i Szczęśliwgo Nowego Roku :D :!: :D :!:

Odpowiedzi: 12

KrystianXP:
gieras:
KrystianXP:
Zbyt się czepiacie.Chlopak zyczenia sklada,ale zamiast odwzajemnienia dostaje uwagi na temat gdzie ma pisac.Poprostu napisal w dziale gry bo jest fanem Gier i chcial zlorzyc zyczenia Maniakom Gier Komputerowych.
to ja se dam ogloszenie sprzedazy sokowirowki w dziale windows bo jestem fanem microsoftu ?

Pokręc się w kołko i zastanow sie dwa razy co ma sokowirówka do Miscrosoftu? :roll: ..zenada

twoich światłych komentarzy nam wystarczy. Idź sobie posta nabij gdzie indziej bo tutaj kłótni nie chcemy i nie wracaj wiecej do tego tematu ( bo jak widac nawet ukrytego sensu wypowiedzi gierasa wyłapać nei potrafisz )
adik154
Dodano
02.01.2006 21:06:12
gieras:
KrystianXP:
Zbyt się czepiacie.Chlopak zyczenia sklada,ale zamiast odwzajemnienia dostaje uwagi na temat gdzie ma pisac.Poprostu napisal w dziale gry bo jest fanem Gier i chcial zlorzyc zyczenia Maniakom Gier Komputerowych.
to ja se dam ogloszenie sprzedazy sokowirowki w dziale windows bo jestem fanem microsoftu ?

Pokręc się w kołko i zastanow sie dwa razy co ma sokowirówka do Miscrosoftu? :roll: ..zenada
KrystianXP
Dodano
02.01.2006 20:58:17
chłopaki dajcie juź spokój. Tak z okazji nowego roku EOT. Co wy na to ?
adik154
Dodano
01.01.2006 21:25:34
KrystianXP:
gieras
Dodano
01.01.2006 21:23:57
KrystianXP
Dodano
01.01.2006 21:10:45
KrystianXP
Dodano
01.01.2006 21:10:45
fipek – po to są działy na forum, źeby w kaźdym z nich poruszać tylko określone tematy, a to źe "siedzisz" tylko w dziale gry to juź twój problem.

Poza tym temat z źyczeniami był juź jeden wcześniej załoźony w o wszystkim.
SLAY3R
Dodano
01.01.2006 17:05:27
fipek:
Ale ja tylko w tym dziale siedze w innych postów jeszcze nie pisałem.

I dlatego juź nie bede przechodził do innego działu bo sie nie opłaca. :wink:

zaluj synu zaluj. nie wiesz co tam się dzieje. na wódkę chłopaki się umawiają , gieras daje krokieciki .zebrac jeszcze paru i libacja gotowa
klonpiotr
Dodano
01.01.2006 12:40:08
O i jeszcze jedno:

Serdecznie wam dziękuje za słowa uznania , wdzięczność i komplementy jakimi obdarzyliście mnie , za to źe złoźyłem wam źyczenia :lol: :D
fipek
Dodano
01.01.2006 08:30:09
Ale ja tylko w tym dziale siedze w innych postów jeszcze nie pisałem.

I dlatego juź nie bede przechodził do innego działu bo sie nie opłaca. :wink:

Ps: Jak tak juź chcecie w tym temacie coś o grach to ok. Podajcie mi linka z którego moźna ściągnąć spolszcznie do gry the sims (tych najstarszych) bo w googlach nie mogłem znaleźć. :D
fipek
Dodano
01.01.2006 07:11:51
ee.gdzie w inne. raczej w O WSZYSTKIM
klonpiotr
Dodano
01.01.2006 05:32:23
ee.gdzie w inne. raczej w O WSZYSTKIM
klonpiotr
Dodano
01.01.2006 05:32:23
fipek