Wentylator
Siemka! Mam problem z wentylatorem(od zasilania), ma czasem momenty ze okropnie brzęczy :/ np. przez pewien czas chodzi cicho ale pozniej zaczyna brzeczek i jak go pukne to jest znowu ok ale pozniej znowu :/ co moze byc tego przyczyna? :/ Mam drugi wentylator i moze bym wymienil te wiatraczki czy to by cos dalo ? PS: ten drugi nie chodzi za cicho, ten z tym co mam problem jest bardziej cichy jak chodzi normlanie niz ten drugi :–) pozdrawiam :lol:
Odpowiedzi: 8
Ale ja nie smarowałem WD40 tylko smarem od maszynki do włosów LOL
Ale ja nie smarowałem WD40 tylko smarem od maszynki do włosów LOL
Zgadza sie – dziala. Z tym ze bardzo krotko. WD40 bardzo szybko odparowuje i tym samym zabieg trzeba powtarzac w bardzo krotkich odstepach czasu.Krzysiek_84:Ale działa.
Juz lepiej byloby posmarowac ten wentyl smalcem :P .
P.S. Oczywiscie bez skfarkuff :wink: .
Dzięki :–) Nasmarowałem i jest wsio ok ;–] Pozdrawiam :–)
Ale działa.Prosi o pomoc no to mu napisałem
WD40 to nie srodek smarujacy. 1000% lepszy bylby najzwyklejszy smar maszynowy.Krzysiek_84:trzeba przesmarować ja uźywam do tedo takiego preparatu jak WD40
Według mnie on jest po prostu okurzony lub jakies okruchy wciągnął. Przeczyść i powinno wszycho grać.
moźesz spróbowac rozebrć zasilacz wyjąć ten wiatraczek i na środku wiatraczka z jednej strony powinna być jakas nalepka odklej ją i tam masz taką dziurke trzeba przesmarować ja uźywam do tedo takiego preparatu jak WD40 jest w areozolu psikniesz posładasz i juź powinien chodzić lepiej u mnie w wielu przypadkach pomogło.A jak nie to kup nowy wiatraczek i wymien i bedziesz miał po problemie.
Strona 1 / 1