Wejdz i pomóź tutaj ! [restart przez cmuda.sys]
Od jakiegoś czasu wyskakują mi "Ekrany śmierci" ( jakto nie którzy nazywają ) zapisałem cały ekran śmierci i prosze o pomoc ! A tutaj jego treść ( troche spolszczyłem ekran śmierci :D iź nie miał polskich znaków ) :
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Jeśli po raz pierwszy widzisz ekran błędu Stop ,
ponownie uruchom komputer . Jeśli ten ekran pojawi się ponownie , wykonaj następujące kroki
Upewnij się , czy wszelki nowy sprzęt i oprogramowanie są poprawnie zainstalowane .
o wszelkie aktualizacje dla systemu Windows , które mogą być potrzebne.
Jeśli problemy będą sie powtarzał , wylecz lub usuń wszelki nowo zainstalowany sprzęt i oprogramowanie . Wyłącz opcje pamiętci systemu BIOS , takie jak buforowanie i przesilanie .
Jeśli do usunięcia lub wyleczenia składników musisz uźyć trybu awaryjnego , ponownie uruchom komputer , naciśnij klawisz F8 , aby wyświetlić zaawansowane opcje startowe , a następnie wybierz opcję Tryb awaryjny
Informacje techniczne :
*** STOP: 0X000000D1 (0xF95b82236)
0x00000002,0x00000000,0xF95B82223
*** cmuda.sys – Adres F95B8236 base at F95559000,DateStamp 3dc245636)
Rozpoczynanie zrzucania fizycznej pamięci.
Zrzut pamięci fizycznej został zakończony.
W sprawie dalszej pomocy skontaktuj się z administratorem systemu lub obsługi tech
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Jeśli po raz pierwszy widzisz ekran błędu Stop ,
ponownie uruchom komputer . Jeśli ten ekran pojawi się ponownie , wykonaj następujące kroki
Upewnij się , czy wszelki nowy sprzęt i oprogramowanie są poprawnie zainstalowane .
o wszelkie aktualizacje dla systemu Windows , które mogą być potrzebne.
Jeśli problemy będą sie powtarzał , wylecz lub usuń wszelki nowo zainstalowany sprzęt i oprogramowanie . Wyłącz opcje pamiętci systemu BIOS , takie jak buforowanie i przesilanie .
Jeśli do usunięcia lub wyleczenia składników musisz uźyć trybu awaryjnego , ponownie uruchom komputer , naciśnij klawisz F8 , aby wyświetlić zaawansowane opcje startowe , a następnie wybierz opcję Tryb awaryjny
Informacje techniczne :
*** STOP: 0X000000D1 (0xF95b82236)
0x00000002,0x00000000,0xF95B82223
Rozpoczynanie zrzucania fizycznej pamięci.
Zrzut pamięci fizycznej został zakończony.
W sprawie dalszej pomocy skontaktuj się z administratorem systemu lub obsługi tech
Odpowiedzi: 9
Lencew:
Aha , dziękuje ale ja nie jestem dziewczyna :lol: :lol:
Sorry :oops: , zasugerowałem sie awatarem.
Będzie OT.
Seeker – spolegliwy to był Lewantyńczyk u Kuttnera ( to ten od Twonka m.in.). :lol:
Seeker – spolegliwy to był Lewantyńczyk u Kuttnera ( to ten od Twonka m.in.). :lol:
Lencew:Aha , dziękuje ale ja nie jestem dziewczyna :lol: :lol:
Jako spolegliwi z natury , jesteśmy bardzo toleracyjni wobec wszelkich .... orientacji :roll: :wink:
wojtt:http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=7389&highlight=cmuda+sys
P.S. Faktycznie, mogłas zacząć od wyszukiwarki. Tyle, źe jak cmud.sys bys szukała to mogła byś za wiele nie znaleźć :wink:
Aha , dziękuje ale ja nie jestem dziewczyna :lol: :lol:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=7389&highlight=cmuda+sys
P.S. Faktycznie, mogłas zacząć od wyszukiwarki. Tyle, źe jak cmud.sys bys szukała to mogła byś za wiele nie znaleźć :wink:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=7389&highlight=cmuda+sys
Czy Wy się nigdy nie nauczycie szukać?? Do szukajki forumowej – IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL i czytać.
PS: Nie ten dział.
PS: Nie ten dział.
wojtt:Masz jakis Service Pack zainstalowany??Lencew:
*** cmud.sys – Adres F95B8236 base at F95559000,DateStamp 3dc245636)
Jestes pewny, źe ten plik to własnie cmud.sys a nie cmuda.sys ??
Tak , przepraszam za pomyłke zaraz poprawie na cmuda.sys , mam SP2
Masz jakis Service Pack zainstalowany??
Lencew:
Strona 1 / 1