[WAZNE]Resy Systemu! wtf?

Witam!
mam pewien bardzo wazny problem, otoz zaraz po odpaleniu systemu, laduja sie rezydenty itd. po czym komp sie restartuje! zadnych blue–screen'ow, zadnych bledow, nic. zaznaczam ze mam 2 systemy na kompie (2x XPpro)i dzieje sie tak tylko na jednym. na drugim wszystko pieknie dziala. skanowalem chyba 4 antyvirami i nic, logu z hijackthis'a nawet nie jestem w stanie zrobic, bo po uruchomieniu kompa mam jakies...6 sekund, i res! To samo jak chcialem skan FixBlasterem zrobic, ale nie jestem w stanie. Był juz jeden post o tym, lecz nie w przypadku 2 systemow (na jednym dziala, na drugim nie). w wiekszosci przypadkow jest to rownierz restartowanie systemu podczas grania, ogladania filmow itd. u mnie nie moge nawet w moj komputer wejsc. dramat!

Prosze o szybka odpowiedz! thX

Odpowiedzi: 5

cRm:
Siedze caly czas na 2 systemie – nie mam wyboru. Zrobilem kolejne 100000 skanow roznymi antywirami, i NIC!

To moźe przeczytaj raz jeszcze mój poprzedni post.
Naprawdę nie uwaźam, by wyło w nim jakięs drugie dno omawiające skanowanie antywirusami itp.
Jest tam mowa włacznie o tym byś w pomocy o konsoli poczytał.
Rebe
Dodano
22.10.2004 22:15:44
Siedze caly czas na 2 systemie – nie mam wyboru. Zrobilem kolejne 100000 skanow roznymi antywirami, i NIC!
Anonymous
Dodano
22.10.2004 22:09:34
konsola odzyskiwania – moźna uruchamić z płyty instalatora – naprawa systemu przy uźyciu ....... – moźe warto byś – z tego drugiego XP w pomoc wszedł i o tym poczytał?
Rebe
Dodano
22.10.2004 21:44:25
ke? sory, ale nie za bardzo kumam:( nie zaawansowany user ze mnie:( konsola – chodzi ci o wiersz polecen? czy co?
Anonymous
Dodano
22.10.2004 21:37:28
A konsola i sprawdzenie partycji/dyskui z tym systemem ?
Rebe
Dodano
22.10.2004 21:11:17
Anonymous
Dodano:
22.10.2004 20:59:06
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1