Waźne pliki.
Mam parę duźych plików które chcę na dysku pozostawic i jednocześnie zainstalowac windows ponownie nie tracąc ich. Mam jedną partycję windows i 2 z systemem plików EXT3 (dlatego przegranie plików z jednej na drugą nie wchodzi w grę). Na partycji windows jest jeszcze ponad 100GB wolnego miejsca jednak nie mogę zrobic z niego nowej partycji bo albo nie wiem jak albo menedźery przestrzeni dyskowej są płatne. No więc jestem w kropcę i prosze o pomoc. Z góry dziękuję za wszelkie porady.
Odpowiedzi: 4
Jeśli nie będzie do dostania to co Bobi napisał , jest nowsza wersja w jubileuszowym/najnowszym wydaniu PCWK +19 pełnych wersji innych programów
Rozumiem, źe chcesz z tej systemowej partycji uczknąć ciut miejsca na nową? W którymś numerze Eksperta był program Partition Manager Paragona za nieduźe pieniądze, gazeta powinna być jeszcze do dostania.
Z dostaniem się do partycji z EXT3 tez nie powinno być problemów.
Z dostaniem się do partycji z EXT3 tez nie powinno być problemów.
Niestety równiez nie wchodzi to w grę poniewaź w plikach są równieź prywatne filmy które chciałbym zachowac poniewaź nagrywałem je na taśmie którą wyczyściłem, zajmują ponad 20GB.
Sprubuj załoźyć internetowy dysk na http://www.edysk.pl/ :D
Strona 1 / 1