Wasze rekordy windows w mb :)
Kiedyś był podobny temat, ale leźy daleko w grobie, a nie chce odgrzebywać go, by się aligator nie przylepił do mnie :P
Ok, podajcie swoje rekordy w najmniejszych i największych katalogów windows (all verzjon, tylko podawajcie sposoby odchudzania i wersj windy :) )
WINDOWS XP PRO (orginalna inaczej)
750 mb
–ntfs
–kompresja
–hotfixy
–skasowane dllcache i help
–przeniesony temp
–kilka drobnych wywalek :)
Ok, podajcie swoje rekordy w najmniejszych i największych katalogów windows (all verzjon, tylko podawajcie sposoby odchudzania i wersj windy :) )
WINDOWS XP PRO (orginalna inaczej)
750 mb
–ntfs
–kompresja
–hotfixy
–skasowane dllcache i help
–przeniesony temp
–kilka drobnych wywalek :)
Odpowiedzi: 20
Heh, wczoraj miałem właśnie format i WINDOWS mi się trochę odchudził :lol: Teraz zajmuje 1.02 GB 8)
Pewnie ja to usowam regularnie
moge opróźnic bez złych konsekwencji ten malutki folderek c:windows emp??
kto mi pomorze.smiałem sie z was a sie przeraziłem jak swój zobaczyłem.mam xp pro i 4 uzytkownikow.
mam jeszcze taki problem ze tak co tydzien zostaje mi na dysku tak 150mb wolnego mimo ze nic na dysk C[25G] nie sciagam ani nie instaluje gier bo do tego mam inne dyski.Kosze mam puste i pliki internetowe kasowane.jak sprawdzic ile zajmuje poczta(OE)??
mam jeszcze taki problem ze tak co tydzien zostaje mi na dysku tak 150mb wolnego mimo ze nic na dysk C[25G] nie sciagam ani nie instaluje gier bo do tego mam inne dyski.Kosze mam puste i pliki internetowe kasowane.jak sprawdzic ile zajmuje poczta(OE)??
Po ostatnim czyszcenu kompa troszke spadło MB
ja mam 2,84 i tez mi "glancko" chodzi:)
Poszukalem w katalogu windows i znalazlem takie tam gry jak saper 2, snake, mamba, troszke discopolo, jakies filmiki z gier itp. Lacznie z 2 GB i to wszystko w katalogu : inne. :D I jedno co mam z nalotu to pierdo** w kompie i pelno czekoladek i troszke $. Wiec kompia im przebacze :wink:
Ad@$:A co powiecie na kontynuacje byłej partii PZPP–polski związek przyjaciół piwa?
Nigdy nie było takiej partii :!:
Było PPPP :!:
No to mamy rekordziste.
W nagrode rekordzista moze dla odchudzenia systemu zastosowac diete format C. :wink: :wink: :wink:
W nagrode rekordzista moze dla odchudzenia systemu zastosowac diete format C. :wink: :wink: :wink:
Wczoraj wieczorm mialem nalot rodzinki i oto rezultat niebycia przy kompie zwracam uwage kiedy byl zalorzony folder windows !!!
A co powiecie na kontynuacje byłej partii PZPP–polski związek przyjaciół piwa?
theboss78:Ad@$:Moźe stworzymy jakiś fanklub puszystych windowsów???
Moze pojdziece na calosc i stworzycie partie polityczna:?:
Ten drugi pomysł odpada na pewno – ja nie mogę zdradzić "Rebelii" :mrgreen:
Ad@$:Moźe stworzymy jakiś fanklub puszystych windowsów???
Moze pojdziece na calosc i stworzycie partie polityczna:?:
A to super widze źe stworzyła się trójca puszystych. Moźe stworzymy jakiś fanklub puszystych windowsów???
Zapraszam sir Ad@$'a, sirPAWKA(dobrze napisałem?) i Boczi'ego
Zapraszam sir Ad@$'a, sirPAWKA(dobrze napisałem?) i Boczi'ego
Wszyscy mają Win na diecie oprócz Pawka, Ad@$ia i mnie :lol: 1,93 GB :P Mam Xp pro :D
Pawek:Ad@$:Widze źe wszscy oprócz Paweka i mnie na diecie katalogu windows. Ja mam 1,9Ghz Xp pro
1. Pawka :P Nie """Paweka""" (musiałem to napisać, Ci co wiedzą o co chodzi – zrozumieją :P)
2. Co masz :?: :shock:
Jak to co ? – Mocny system :lol:
Ad@$:Widze źe wszscy oprócz Paweka i mnie na diecie katalogu windows. Ja mam 1,9Ghz Xp pro
1. Pawka :P Nie """Paweka""" (musiałem to napisać, Ci co wiedzą o co chodzi – zrozumieją :P)
2. Co masz :?: :shock:
Widze źe wszscy oprócz Paweka i mnie na diecie katalogu windows. Ja mam 1,9Ghz Xp pro
Widze źe wszscy oprócz Paweka i mnie na diecie katalogu windows. Ja mam 1,9Ghz Xp pro
Ja mam równe 1,2 Gb, chodzi dobrze – Xp Prof.