Wasza Chwila Prawdy :D
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie!! Wykorzystując to iź zbliźają się święta mam dla WAS chwile prawdy, otóź Milord ( ja ) mam ogromny problem, którego nie mogę rozwiązać, kto mi pomoźe otrzyma świąteczne wydanie "NIC" ( najlepszy produkt na rynku 2004 r. ) Stajecie przed nielada wyzwaniem moźecie zdobyć prawdziwe NIC – niepowtarzalne NIC, jeśli mi pomoźecie dostaniecie NIC, kompletne NIC, wiec jest o co walczyc. No dobra chłop i kobity czas na pytanie..Oto mój problem: Załozyłem se Radyjko internetowe :lol: Ale mam problem, nie wiem jak zrobić, źeby słuchały mnie osoby będące poza natem, w sieci jest wszystko OK a slyszalem ze da rade zrobic tak aby wszyscy mogli mnie słuchać, jak to moźna zrobić?? :) i jesio jedno pytanie dodatkowe, za które będziesz miał u mnie plusa (+) :D Czy prędkość 9KB/s jest wystarczająca aby grać w radiu, tak aby kazdy mnie dobrze słyszał?? ( licząc, ze bedzie mnie sluchac ok 20 osób ) Piszcie!! Jest szansa wygrania wspaniałej nagordy :D Serdecznie pozdrawiam :–]
Odpowiedzi: 1
na serwerze dostepowym (routerze) musisz przkierowc port 8000 na port 8000 Twojego kompa w sieci (Towije prywatne IP).
Nie pytaj jak to zrobic – bo soposobow jest tyle ile jest systemow, routerow itp. Zapytaj swojego admina.
9KB na 20 osob? Malo.
Zakladajac ze bedziesz nadawal w sredniej jakosci 56kbit/s * 20 = 140KB!!!
Nie pytaj jak to zrobic – bo soposobow jest tyle ile jest systemow, routerow itp. Zapytaj swojego admina.
9KB na 20 osob? Malo.
Zakladajac ze bedziesz nadawal w sredniej jakosci 56kbit/s * 20 = 140KB!!!
Strona 1 / 1