Wariująca myszka– czy to wirus? :/

Siemka Wszystkim.Jestem tutaj nowy i mam spory problem.Od jakiegoś czasu mam problemy z myszką.Gdy robię coś myszką nieraz zaczyna mi wariować.Tzn:Gdy np. coś robię przez pewien czaqs jest wsio ok, aź tu z nikąd gdy rusze w jakaś strone zaczyna mi chopdzic po całym ekranie i gdzie najedzie to się właczą,najczęściej nalatuje na start i prawy górny róg ekranu(zamknij).Nie jest to włam,bo nawet gdy kabel sieciowy jest odłączony powtarza mi się to.Formatowałem dysk i nic nie dało:( Podejrzewam, źe to jakiś wirus.Do tego jeszcze nieraz strony w przeglądarce odwracają mi sie do góry nogami na tak ok. 30 sec :/ Podejrzewam,ze to wirus.Jak coś wiecie to piszcie.Z góry dziękówa :)
"Jeśli kopiuje to tylko w punktach ksero gdy ktoś powiela kogoś uwazam go za zero..."

Odpowiedzi: 9

rayan:
chyba nic sie za bardzo z tym zrobic nie da – ja poprostu odinstalowalem SP 2.

ja sciagnalem nowe stery ze strony producenta do myszki pod XP z SP2 i dziala jak narazie tzn 2 dzien bez problemow. dodatkowow przeczyscilem myszke w srodku.
markkk
Dodano
05.06.2005 13:35:15
chyba nic sie za bardzo z tym zrobic nie da – ja poprostu odinstalowalem SP 2.
rayan
Dodano
05.06.2005 01:38:37
rayan:
Mialem podobny problem ale jak mialem zainstalowany SP2 i mi myszka wariowala (A4tech)

i co zrobiles ? tez mam SP2, wymiana myszki pomoze? i na jaka?
markkk
Dodano
04.06.2005 15:00:06
Mialem podobny problem ale jak mialem zainstalowany SP2 i mi myszka wariowala (A4tech)
rayan
Dodano
04.06.2005 13:15:41
rayan
Dodano
04.06.2005 13:15:41
rah_im:
Siemka Wszystkim.Jestem tutaj nowy i mam spory problem.Od jakiegoś czasu mam problemy z myszką.Gdy robię coś myszką nieraz zaczyna mi wariować.Tzn:Gdy np. coś robię przez pewien czaqs jest wsio ok, aź tu z nikąd gdy rusze w jakaś strone zaczyna mi chopdzic po całym ekranie i gdzie najedzie to się właczą,najczęściej nalatuje na start i prawy górny róg ekranu(zamknij).Nie jest to włam,bo nawet gdy kabel sieciowy jest odłączony powtarza mi się to.Formatowałem dysk i nic nie dało:( Podejrzewam, źe to jakiś wirus.Do tego jeszcze nieraz strony w przeglądarce odwracają mi sie do góry nogami na tak ok. 30 sec :/ Podejrzewam,ze to wirus.Jak coś wiecie to piszcie.Z góry dziękówa :)
"Jeśli kopiuje to tylko w punktach ksero gdy ktoś powiela kogoś uwazam go za zero..."

mam to samo, myszka A4TECH 2 rolki 4 przyciski /2 standard i dwa z boku, + jeden w rolce. ale mnie to wkurza./
markkk
Dodano
04.06.2005 01:19:46
Kabel nie jest przetarty, bo tak jest z kaźdą myszką, skanowałem nortonem z najnowsza bazą wirusów i wsyztskie usunęłem no i po Fromacie było to samo :cry:
swi_r
Dodano
21.09.2004 18:21:42
Jeśli to mysz optyczna to czy uźywasz do niej właściwej podkładki tzn. materiałowej.
Jak sprawa wygląda u Ciebie z oświetleniem,
pytam się dlatego źe jeśli to optykal to czy swiatło nie pada bezpośrednio na mysz.
Skanowałeś system skanerem AV z aktualną definicją sygnatur ?
McScr@by
Dodano
21.09.2004 17:08:20
wiekszosc myszek ma napisene ile moze wytrzyma klikniec, moze sie popsula zwyczajnie albo kalbel narwałe lu gdzies sie przetarł!!
maciek(smok)
Dodano
21.09.2004 14:59:04
swi_r
Dodano:
21.09.2004 10:22:56
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1