wariacje xp

przez caly rok mialam win xp prof i bardzo dobrze mi dzialal. od kad zainstalwoalam nesotrade zaczal wariowac. pojawialy sie blue ekrany, i systemu nie mozna bylo uruchomic, z poczatku spowodowane bylo chyba tym wirusem,nie pamietam nazwy ale komp zamykal sie w caigu 60 s.usunelam go, ale blue ekran czesto sie pojawial, prawie zawsze po instalce neo, musialam odinstalowac ja w awaryjnym, i zainstalowac od nowa. w infolini poradzili mi zainstalowac sterowniki do via i wymienic modemale to nie pomoglo.potem stwierdzili ze win xp ma to do siebie ze neo moze na nim wariowac,i najlepiej zainstalowac win98–ale ja nie chcialabym wracac do tego systemu. tak wogle to instalowalam juz w tym czasie kilkakrotnie win xp. aktualnie mam odinstalowana neostrade i nadala pojawia sie blue ekran,tyle ze calkiem inny, niestey nie moge podac wam co pisze,gdyb uruchamia systrem w 1s i nie zdaze nic zanotowac, jest to inny blue ekran niz kiedykolwiek widzialam,jest bardzo krotki, moze 6linijek...pomozecie??bo juz nie wiem co robic, wariuje mi i wogle–dzieki
sylwana18@interia.pl

Odpowiedzi: 3

Prawoklik na mój komputer/właściwości/zakładka zaawansowane/w sekcji uruchamianie i odzyskiwanie kliknij ustawienia/odznacz automatycznie uruchom ponownie i OK.
SLAY3R
Dodano
20.10.2003 17:27:42
a jak mam wylaczyc automatyczny restart?bo naprawde nie zdaze przepisac
sylwiapawlikowska
Dodano
20.10.2003 17:17:35
Wylacz automatyczny restart po wystapieniu bledu i przepisz teks ktory pojawi sie na ekranie. Mozesz rowniez zerknac do podgladu zdarzen co tam system wypisuje w czasie wystapienia tego bledu.
Jakie masz sterowniki do modemu neostrady ? Moze powinnas poszukac czegos innego w necie ?
EL NINO
Dodano
19.10.2003 01:14:50
sylwiapawlikowska
Dodano:
18.10.2003 20:37:55
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1