Warez
Ostatnio przeglądając forum zauwaźyłem, źe niektórzy moderatorzy zwracają uwagę uźytkownikom za pytanie o warez i kaźa im przeczytać regulamin.
W regulaminie nie ma nic o tym. Jest tylko, źe nie moźna podawać seriali i linków do warezów. A więc samo pytanie nie łamie regulaminu. Zresztą przed wyborem nowych moderatorów ustaliliśmy, źe "pytać zawsze moźna". Wydaje mi się, źe nikt nie zgłosił sprzeciwu.
Proponuję aby post z prośbą o warez zamykać i nie dodawać źadnych komentarzy. Jeśli ktoś chce odpowiedzieć niech pisze na PW.
W regulaminie nie ma nic o tym. Jest tylko, źe nie moźna podawać seriali i linków do warezów. A więc samo pytanie nie łamie regulaminu. Zresztą przed wyborem nowych moderatorów ustaliliśmy, źe "pytać zawsze moźna". Wydaje mi się, źe nikt nie zgłosił sprzeciwu.
Proponuję aby post z prośbą o warez zamykać i nie dodawać źadnych komentarzy. Jeśli ktoś chce odpowiedzieć niech pisze na PW.
Odpowiedzi: 3
Heh ja nie przeczytalem regulaminu naczy 2 zdania i ialem dosyc :P:P hieh zaduzo czytania heh. a tak pozatym to panie Krecik powinienes pan zostac moderatorem rozsadnie mowisz dostrzegasz wiele cennych i godnych uwagi rzeczy!.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
I Ty wierzysz w to, ze kazdy bedzie czytal regulamin po ujrzeniu takiego "komunikatu" ?krecik:Lepiej na głownej stronie forum umieścić dobrze widoczny komunikat z napisem "Koniecznie przeczytajcie regulamin".
Nie moźna zakładać, źe nikt nie czyta regulaminu. Lepiej na głownej stronie forum umieścić dobrze widoczny komunikat z napisem "Koniecznie przeczytajcie regulamin".