warcrafta 3 frozen tron–Problem(batlle net)
Od pewnego czasu nie mogę grac w warcrafta na batle necienie nie mogę sie połonczyc, czy to znaczy ze wyszła nowa wersja patha na necie nie znalazłem nowszej wersji patha moją aktualną wersją jest War3TFT_118a_Polski!!!!!!!!!!!!!! :!:
Odpowiedzi: 8
wreszcze udało mi sie zainstalować :D
trraz jak to zainstalowac na forum war.3 trudno sie połapac
Żeby zrobić najnowszą wersje lepiej ściągnąć ręcznie patcha niź męczyć sie przez BN. Wejdz na www.blizzard.com i tam ściągaj patche.
Teraz mam gorszy problem, wie któs jak odpalic w3battle_120a i co jeszcze trzeba dodatkowo zainstalowac, bo batlenet przenisł serwer a ja mecze sie szukam na forum w jakiej kolejności.wyskakuje mi jak sie łacze z baltenetem ze nie ta wersja i zauwaźyłe mze duzo ludzi ma z tym problem.najlepiej niech ktos poda "instrukcie"
:?:
:?:
chyba jestem slepy bo nic tam nie widze
Gdy wejdziesz w start–––>programy–––>warcraft3 i tam jest cos takeigo czytaj albo waźne i tam właśnie masz wszystko opisane jakie porty jaka prędkość łącza itp itd
Wszysko w pozondku na szczęście.A po za tematem chciał dowiedziec sie jak udowodnic adminowi ze mam porty zablokowane czy wogole so zablokowane bo nie moge tworzyc w warcrafcie 3 frozyn tron "własnych gier"bo jak stwozyłem mape sprawdzajac ping zobaczyłem innych gości a pokazane było ze jestem sam
Właśnie dowiedzilałem sie źe serwer zamkneli :cry:
Strona 1 / 1