Warcraft
Witam, mam taki problem, gdy gram sobie na Multiplayerze (po Lan–ie) na mapie "X Heros Siege 3.03 i 3.07 (tylko w te chce grać) po jakimś czasie (na 3.03 gdy osiągne ok. 13–15 lv)(na 3.07 ok lv. 10) wyskakuje mi taki bład (załącznik)
Odpowiedzi: 12
problem rozwiązany :), wyciągnąłem z gry moje CD–KEY–e pozyczyłem od kolegi pirata, zainstalowałem na nowo i chodzi cacy :)
U mnie teź czasami wywala ten błąd. I nie przejmuje się tym bo wystepuje on sporadycznie.
RzEmIeN:Zygo:Przykro mi błąd dotyczy pliku który moźna naprawić tylko przez reinstalke gry. Moźliwe źe crack jest jakiś wadliwy i wywołuje błąd. Po przeinstalowaniu zainstaluj najnowszego patcha czyli 1.17.
nie do konca sie z tym zgodze moj kolega na orginale tez mial taki problem, przeistalowal gre i wszystko ok
Dlatego napisałem źe trzeba przeinstalować a to czy kolega pIEKAr ma oryginałą to nie wiem dlatego napisałem źe to moźe być przez cracka. Bo to wina tego pliku który w piratach jest do crackowania. Moźe to dziwne rozwiązanie ale moźesz pokąbinować instalując direxa 9 i najnowsze stery do grafy. W niektórych przypadkach to pomagało.
a jak wcześniej bez płyty grałeś ? nie potrzebna jest ?
warcrafta+ft mam oryginalnego... no ale niestety poźyczyłem i reinstall nie wchodzi w gre :((
Zygo:Przykro mi błąd dotyczy pliku który moźna naprawić tylko przez reinstalke gry. Moźliwe źe crack jest jakiś wadliwy i wywołuje błąd. Po przeinstalowaniu zainstaluj najnowszego patcha czyli 1.17.
nie do konca sie z tym zgodze moj kolega na orginale tez mial taki problem, przeistalowal gre i wszystko ok
a nie da sie tego pliku poprostu z działającej wersji przerucic ?? ...
Przykro mi błąd dotyczy pliku który moźna naprawić tylko przez reinstalke gry. Moźliwe źe crack jest jakiś wadliwy i wywołuje błąd. Po przeinstalowaniu zainstaluj najnowszego patcha czyli 1.17.
nie da sie wyskakuje, źe teraz sie nie da i patchowanie moźe odnieść skutek dopiero po reinstalacji gry ... jakies inne propozycje ??
spróbuj zainstalować patche :)
poźyczyłem płytki i troche zajmie zanim je spowrotem dostane, nie da sie inaczej ?
przeinstaluj
Strona 1 / 1