warcraft3 frozen throne
mam problem zalanczam war3ft i pokazuje mi sie tylko czarny ekran i igocza kontrolki (tak jakby zalanczyla sie nieobslugiwana rozdzielczosc) probowalem normalnie bez patchow i z patchami zawsze to samo czy stery nVIDIA czy tez OMEGA driver przedtem na starym kompie czyli (duron 700 386mb ram sdr, gf2mx 32mb) i dzialalo wszsytko ok a teraz nei wiem co jest 2500xp@3200 512ram ddr 400MHz TWINMOS plyta ASUS a7n8x deluxe i gainwarda gf5600 128ddr takze nie wiem co moze byc grane pomozcie
ps. dodam ze wszystko dziala w 100% tzn. inne gry programy nawet proc. sie nie grzeje wszystkie benchmarki przechodzi bez zajakniecia takze stery to nie moga byc a grzanie sie proca tez nie bardzo co to ejst qrcze :( :( :( :( :(
ps. dodam ze wszystko dziala w 100% tzn. inne gry programy nawet proc. sie nie grzeje wszystkie benchmarki przechodzi bez zajakniecia takze stery to nie moga byc a grzanie sie proca tez nie bardzo co to ejst qrcze :( :( :( :( :(
Odpowiedzi: 4
spoczko teraz dziala ale thx za zainteresowanie po ponad 2 tygodniach ale thx za checi :P : P: P
Kilka pytań czy masz :
–orginalnego wara
–jakie patche instalowałeś
Nie musze chyba mówić źe sam WFT nie pójdzie bez zainstalowanego wcześniej WRoC.
–orginalnego wara
–jakie patche instalowałeś
Nie musze chyba mówić źe sam WFT nie pójdzie bez zainstalowanego wcześniej WRoC.
nie no gierka zawsze dzialala i dziala tylko musialem w ustawieniach karty pomieszac z refresz rate i dziala takze thx za helpa
moźe poprostu gierke masz rozrypaną
Strona 1 / 1