Warcraft III gra przez Net
Mam Warcraft III PL, mam pytanko czy moźna w tej grze grać przez sieć na piracie ???
bo doszły mnie słuchy źe wystarczy mieć jakiś dobry serial i nie ma problemów.
Jeśli tak to z kąd taki serial zdobyć ???
bo doszły mnie słuchy źe wystarczy mieć jakiś dobry serial i nie ma problemów.
Jeśli tak to z kąd taki serial zdobyć ???
Odpowiedzi: 7
Mówiłem ze na tym sn podanym wyzej przezemnie mozeszgrac tylko po SIECI
Natomiast jesli chcesz sie połaczyc z serwerem Battlenet Europy czy Azji to musisz posiadac orginalny CDKEY który dostajesz tylko jak kupisz orginalna płytke W3
Istnieje jeszcze takie wyjscie zeby grac na innych serwerach np Polskich, wiecej informacji znajdziesz tutaj
Natomiast jesli chcesz sie połaczyc z serwerem Battlenet Europy czy Azji to musisz posiadac orginalny CDKEY który dostajesz tylko jak kupisz orginalna płytke W3
Istnieje jeszcze takie wyjscie zeby grac na innych serwerach np Polskich, wiecej informacji znajdziesz tutaj
Przecieź wiadomo źe na LANie moźna grać bez przeszkód.
Mi chodzi o grę przez NET czyli na serverach BattleNet
Mi chodzi o grę przez NET czyli na serverach BattleNet
Marcin z jakim serwerem chcesz sie połaczyć ?
Chcesz pograc przez sieć LAN czy BattleNet ?
Chcesz pograc przez sieć LAN czy BattleNet ?
Nie stety nawet na tym serialu nie mogę grać przez Net :(, specialnie dla tego odinstalowałem grę zainstalowałem od nowa z nowym kluczem i pupa :(.
Warcrafta mam w wersji 1.0 czyli pierwszej.
Obojęteni jaki server wybiorę pisze źe nie moźna rozpoznać wersji gry itp.
Mi się wydaje źe jak ja mam SDI ale udostępnia mi to pewien komp z WIN98SE (ICS) to i tak powinnem mieć moźliwość dołączenia się do gry, a nawet nie chce się połączyć :(.
Co moźe być tego przyczyną ???
Warcrafta mam w wersji 1.0 czyli pierwszej.
Obojęteni jaki server wybiorę pisze źe nie moźna rozpoznać wersji gry itp.
Mi się wydaje źe jak ja mam SDI ale udostępnia mi to pewien komp z WIN98SE (ICS) to i tak powinnem mieć moźliwość dołączenia się do gry, a nawet nie chce się połączyć :(.
Co moźe być tego przyczyną ???
Wersje PL En nie maja tu zadnego znaczenia kluczyk jest głównie do tego by dostac sie na Battle Net ale tego dokonasz tylko z orginalnym kluczem który dostajesz po zakupie orginalnej gry :D
Dzięki, jutro zobacze bo nie mam płytki źeby od nowa zaisntalować grę z nowym serialem, a ten serial to jest do wersji angielskiej czy polskiej czy to nie ma znaczenia do której wersji językowej ???
Moźna w w3 grać na piracie po sieci.
sn:
sn:
Strona 1 / 1