WALKA Z BESTPLAYER'em–––––––––––> NIKŁA:(:(:
Acces violation at address 00499CAC in module "bestplayer1.0.exe". Read of address 000002D0
zastanawima siee i próbowąłem juz wszystkiego by to usunąc, ale juz nie mam pomysłu. Nie moge odtworzyć źadnego filmu w formacie DIVx, przez jakikolwiek odtwrarz (bestpalyer, Vplayer ipt)
PROSZE O POMOC:):):):
Swistakbober
zastanawima siee i próbowąłem juz wszystkiego by to usunąc, ale juz nie mam pomysłu. Nie moge odtworzyć źadnego filmu w formacie DIVx, przez jakikolwiek odtwrarz (bestpalyer, Vplayer ipt)
PROSZE O POMOC:):):):
Swistakbober
Odpowiedzi: 3
Best Player i VPlayer pod dwana nie są juz rozwijane przez swoich twórców i nic dziwnego, ze sa z nimi takie problemy.
Proponuję by przerzucić się na aplikacje BS Player jak radzi kolega wyzej albo tez Cinema Player. Oba bardzo dobre odtwarzacze i bardzeij rozwiniete niz BestPlayer czy Vplayer.
Proponuję by przerzucić się na aplikacje BS Player jak radzi kolega wyzej albo tez Cinema Player. Oba bardzo dobre odtwarzacze i bardzeij rozwiniete niz BestPlayer czy Vplayer.
Swistak21:próbowąłem juz wszystkiego by to usunąc, ale juz nie mam pomysłu.
To znaczy czego juź próbowałeś?
Tez mam ten problem. Wkoncu zainstalowalem sobie BSplayer i dalem sobie spokoj. Ponowna instalacja kodekow i programow ktore wymieniasz niepomogla :?
Strona 1 / 1