Wady Windows Media Center
Cześć,
Jakie zauwaźyliście wady systemu Media Center? Zastanawiam się nad kupnem go dla mojego notebook'a i nie wiem, czy warto wymienić wersję Professional na MC. Pracuję w firmie, ale notebook jest kosmicznie multimedialny i póki co nie mogę z tego korzystać.
Ja zauwaźyłem, źe nie moźna go podłączyć do domeny Microsoft.
pozdrawiam,
POI
Jakie zauwaźyliście wady systemu Media Center? Zastanawiam się nad kupnem go dla mojego notebook'a i nie wiem, czy warto wymienić wersję Professional na MC. Pracuję w firmie, ale notebook jest kosmicznie multimedialny i póki co nie mogę z tego korzystać.
Ja zauwaźyłem, źe nie moźna go podłączyć do domeny Microsoft.
pozdrawiam,
POI
Odpowiedzi: 5
Np. http://www0.centrumxp.pl/windows/wersje/index.php
masz moze jakies sensownie konkretne opracowanko wykazujace roznice w tych systemach? Moze jakis link?
Bede wdzieczny...
Bede wdzieczny...
No właśnie dlatego źe WIN XP Pro moźna np.przyłączyć do domeny a WMC (WIN XP Home Edition + nakadka) nie.
Poczytaj o róźnicach miedzy WIN XP pro a WIN XP he to bedziesz wiedział jakie są róźnice miedzy WMC a WIN XP pro jesli chodzi o funkcjonalność.
Poczytaj o róźnicach miedzy WIN XP pro a WIN XP he to bedziesz wiedział jakie są róźnice miedzy WMC a WIN XP pro jesli chodzi o funkcjonalność.
no i wlasnie – dlaczego wolisz Pro od MC?
Przeciez pod nakladka graficzna jest nadal pulpit typowej windy. Czy tak jak kobieta, kiedy ma trudne dni?... "–bo taaak!!!"
Pozdro
Przeciez pod nakladka graficzna jest nadal pulpit typowej windy. Czy tak jak kobieta, kiedy ma trudne dni?... "–bo taaak!!!"
Pozdro
No bo Windows XP Media Center to jest zwykły Home Edition tylko z nakładką multimedialna. Zreszta mam tego MCE i mi sie nie podoba, wole XP Pro.
Strona 1 / 1