wadliwy wydruk z pliku PDF
:D próbowałem wydrukować fakturę ze strony internetowej .Zapisuje się ona w pliku PDF i otwiera się w programie Adobe Reader.Próbowałem wersji 4 ,6 i 7 .Wszędzie to samo wydruk jest nieczytelny – jakieś krzaczki itp. Wyświetla się prawidłowo.
Drukarka drukuje normalnie bez takich klocków , takźe coś co sam zeskanowałem i otwiera się jako plik pdf w Adobe.Wystawca faktury twierdzi ,źe to wina leźy po stronie mojej drukarki. Proszę o pomoc bo nie wiem co to moźe być.
Mam drukarkę m–ki HP1310.
Drukarka drukuje normalnie bez takich klocków , takźe coś co sam zeskanowałem i otwiera się jako plik pdf w Adobe.Wystawca faktury twierdzi ,źe to wina leźy po stronie mojej drukarki. Proszę o pomoc bo nie wiem co to moźe być.
Mam drukarkę m–ki HP1310.
Odpowiedzi: 5
Zmieniłem wersję programu Adobe na 7 i udało się . :D
Dziękuję Żółty za pomoc i trafną wskazówkę.
Pozdrawiam :D
Dziękuję Żółty za pomoc i trafną wskazówkę.
Pozdrawiam :D
Dzień dobry,
próbowałem zrobić jak radzisz , ale nie drukuje wogóle jako obrazek.Chcęzałączyć widok ekranu konfiguracyjnego drukarki oraz tej faktury nieczytelnej , ale dzisiaj coś nie działa na serwerze.Chociaź jestem przecieź zalogowany to po kliknięciu wyślij załącznik pojawia się komunikat bym sprawdził nazwę uźytkownika "cxp" i hasło ?
próbowałem zrobić jak radzisz , ale nie drukuje wogóle jako obrazek.Chcęzałączyć widok ekranu konfiguracyjnego drukarki oraz tej faktury nieczytelnej , ale dzisiaj coś nie działa na serwerze.Chociaź jestem przecieź zalogowany to po kliknięciu wyślij załącznik pojawia się komunikat bym sprawdził nazwę uźytkownika "cxp" i hasło ?
maresz:Mam obecnie wersję Adobe Reader 6 spolszczoną .To co sugerujesz to zaznaczyć –drukuj jako obraz .Nie widzę tu takiej opcji , gdzie szukać ?
W okienku dialogowym Drukuj kliknij "Zaawansowane" i na dole masz tą opcję ;)
Te krzaczki są na ąęść czy wszędzie ?
Mam obecnie wersję Adobe Reader 6 spolszczoną .To co sugerujesz to zaznaczyć –drukuj jako obraz .Nie widzę tu takiej opcji , gdzie szukać ?
Strona 1 / 1