wadliwa bateria ?

czesc wszystkim mam małe pytanie, kupiłem laptopa ntt corrino 6091 i jest problem z baterią po naładowaniu (100%)działa około3 godz ustawiałem na tryb oszczędny w zarządzaniu energią(system vista)i nic przecież powinna działac ok 20godz ponadto odwarznie mp3 np winamp jest zakłucane przewijaniem strony w necie bądź wordzie haczy jakby brakowało pamieci(2GB)zaznaczam że sprzęt ma tydzien może oczymś zapomniałem prosze o odpowiedź dzięki

Odpowiedzi: 3

czesc bardzo dziękuję za szybką odpowiedź ,może faktycznie mi się przywidziało sam sie zastanawiałem czy te 20h to nie "lipa"ale pytalem znajomych to wszyscy zgodnie twierdzili ,że coś nie tak, jednakże wolałem zapytac tutaj , bo zawsze znajduje tu odpowiedz iniż jechac do serwisui robic sobie kłopot jeszcze raz dzięki ,uważam temat za zakończonuy cześc
leszekgaga
Dodano
03.01.2008 18:16:00
W trybie oszczędzania energii laptop obniża taktowanie procesora, stąd te opóźnienia. 3h to wg mnie dobry wynik, trzeba się cieszyć. Cacuszka które potrafią działać 20h na baterii kosztują tyle co dobrej klasy samochód.
Bobi
Dodano
03.01.2008 09:25:05
O ile się orientuję nie ma takiego laptopa w standardowym wykonaniu, który mógłby wytrzymać na baterii 20h nawet w trybie oszczędzania energii. Coś kolega pomylił, albo go marketingowo "przewalono". Te trzy godziny to standard. A ta spowolniona praca to efekt pracy na wyczerpującej się baterii .
Endrju
Dodano
03.01.2008 08:53:33
leszekgaga
Dodano:
03.01.2008 00:44:32
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1