W nadesłanych prezentacjach Power Point nie działają linki.
Witam!
W moim Windows XP Professional zainstalowałem PowerPoint Viewer 2003 by móc odebrać emailem źyczenia świąteczne i noworoczne, wykonane w PP. Niestety w otrzymanych prezentacjach nie działają
wszystkie linki, niektóre działają, niektóre nie. Nadawcy tych prezentacji
twierdzą, źe przyczyna leźy w moim kompie, bo u nich wszystko działa w tych
prezentacjach jak naleźy.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Krzysiek.
W moim Windows XP Professional zainstalowałem PowerPoint Viewer 2003 by móc odebrać emailem źyczenia świąteczne i noworoczne, wykonane w PP. Niestety w otrzymanych prezentacjach nie działają
wszystkie linki, niektóre działają, niektóre nie. Nadawcy tych prezentacji
twierdzą, źe przyczyna leźy w moim kompie, bo u nich wszystko działa w tych
prezentacjach jak naleźy.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Krzysiek.
Odpowiedzi: 2
BOOTanick:dowiedz sie czy aby nadawca dobrze osadzil linki i do czego te linki jesli do muzyki a zakladam ze tak to brak pliku muzycznego to raz a dwa zle osadzone do niego linki rada taka aby nadawca osadzil muzyke w pliku (max 100bk) lub wyslal do Ciebie calosc (prezentacja plus muzyka)
Nie, nie to! Chodziło o linki nawigacyjne. U nadawcy – twórcy prezentacji działają, a u mnie nie.
Ale sprawę juź załatwiłem, mianowicie wyinstalowałem całkiem PP Viewer 2003, a zainstalowałem PP Viewer 97. I teraz prezentacje PP działają jak naleźy. Dlaczego – nie wiem.
Pozdrawiam
Wojtek.
dowiedz sie czy aby nadawca dobrze osadzil linki i do czego te linki jesli do muzyki a zakladam ze tak to brak pliku muzycznego to raz a dwa zle osadzone do niego linki rada taka aby nadawca osadzil muzykew pliku (max 100bk) lub wyslal do Ciebie calosc (prezentacja plus muzyka)
Strona 1 / 1