W jaki sposób ukryć napęd CD......
...w Windows XP Prof? Mam jedno konto administratora, drugie jest jako gość, a chciałbym źeby napęd Cd nie był widoczny dla gości. Czy to się da zrobić?
Odpowiedzi: 10
bez zadnego problemu to zrobilem.....
B3T0N:jest trywialny i zarazem prymitywny sposob na to – po prostu przechodzisz do konta goscia i spod niego odpalasz tweak UI i robiesz to samo co napisalem i po prostu usuwasz go z menu start 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :D :D :D
Próbowałem równieź w ten sposób, jednak z konta GOŚĆ nie mam dostępu w tweak ui do takich funkci jak ukrywanie napedów. U Ciebie jest inaczej?!
jest trywialny i zarazem prymitywny sposob na to – po prostu przechodzisz do konta goscia i spod niego odpalasz tweak UI i robiesz to samo co napisalem i po prostu usuwasz go z menu start 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :D :D :D
B3T0N:tweakUI (skladnik powertoysa of coz) przechodzisz do zakladki "my computer " a potem "drives" i odznaczasz CD –ROM......... proste
No jasne źe proste, jednak mi chodzi o to aby napęd był niedostepny dla konta GOŚĆ.
B3T0N:tweakUI (skladnik powertoysa of coz) przechodzisz do zakladki "my computer " a potem "drives" i odznaczasz CD –ROM......... proste
No jasne źe proste, jednak mi chodzi o to aby napęd był niedostepny dla konta GOŚĆ.
tweakUI (skladnik powertoysa of coz) przechodzisz do zakladki "my computer " a potem "drives" i odznaczasz CD –ROM......... proste
Mam to coś, teraz się musze tym pobawić.
Lezio111:W twea ui jest opcja do ukrycia cd w moim kompie. :D
Moźna jaśniej?
W twea ui jest opcja do ukrycia cd w moim kompie. :D
W twea ui jest opcja do ukrycia cd w moim kompie. :D
Strona 1 / 1