W czym czytac te pliki : dat i iaf ( wazne !!! )
Witam...
Kto mi powie w jakim programie mozna odczytac pliki dat i iaf ( pliki iaf sa np. w outlooku ) Sprawa wazna , bo zapomnialem hasla i tylko tak moge sobie je odczytac , otwirajac te pliki odpowienim programem
Ludziska nie czekajcie z odpowiedzia , jesli wiecie , to szyko mowicie :)
Pozdrawiam
Kto mi powie w jakim programie mozna odczytac pliki dat i iaf ( pliki iaf sa np. w outlooku ) Sprawa wazna , bo zapomnialem hasla i tylko tak moge sobie je odczytac , otwirajac te pliki odpowienim programem
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
O.K> panowie , wielkie dzieki za wskazowki. ja juz sobie poradze...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Niestety przy takim przedstawianiu problemu mozna sobie tylko pogdybac.ho66it:Na podstawie dotychczasowych postów nie wiem czy chodzi o jedną z podanych przeze mnie moźliwości. :?
I takie tez "odpowiedzi" mozna znalezc w wiekszosci Twoich postow. Odpowiedzi ktore sa ...TheL:no jest to jakas odpowiedz
No wlasnie czym ?
Nie sil sie na kolejny post, bo i tak wyleci.
no jest to jakas odpowiedz, Ty nic nie poradziles.
–––––
update – nie kolejny post.
odpowiedz jaka jest taka jest jesli moze w jakikolwiek sposob pomoc to ja pisze ...
–––––
–––––
update – nie kolejny post.
odpowiedz jaka jest taka jest jesli moze w jakikolwiek sposob pomoc to ja pisze ...
–––––
No i ?TheL:pliki dat moga to byc kazdego chyba rodzaju pliki np z filmami (z vcd), z danymi jakiegos programu, niedociagniete pliki jakiegos programu...
Ten post niesie jakies ukryte przeslanie ?
pliki dat moga to byc kazdego chyba rodzaju pliki np z filmami (z vcd), z danymi jakiegos programu, niedociagniete pliki jakiegos programu...
tego drugiego typu plikow nie znam ...
tego drugiego typu plikow nie znam ...
Do "czego" chcesz odzyskać hasła :?:
Sam_Sobie:Witam...
Pozdrawiam
http://www.filext.com
Strona 1 / 1