VPN dziwny problem
Dzisiaj chciałem właczyć server VPN na Win Xp Pro, no i mi nie wyszło:/ Błąd conajmniej dziwny.
Screeny ponizej. Próbowałem pominąć dodawanie uźytkownika i dodać później ale to samo się wyświetliło przy kliknięciu na zakładkę uźytkownicy.
ChkDsk tez zrobiłem na wszelki wypadek jakby coś było na dysku uszkozdone i nic.
Gdy wchodze Mój komputer–>Zarządzaj–>Uźytkownicy i grupy lokalne–>Uźytkownicy to moge dodawać usówać uźytkowników i nie ma źadego problemu.
Mam nadieje tylko, źe ktoś zna rozwiązanie tego problemu inne niź reinstalka. Szukałem tego komunikatu na google i nic nie znalazłem :(
A tak ten problem jest zapisywany w dzienniku zdarzeń. Jeszcze poszukam coś na ten temat.
Aha system to Win Xp Pro, SP2, Firewall wyłączony.
Screeny ponizej. Próbowałem pominąć dodawanie uźytkownika i dodać później ale to samo się wyświetliło przy kliknięciu na zakładkę uźytkownicy.
ChkDsk tez zrobiłem na wszelki wypadek jakby coś było na dysku uszkozdone i nic.
Gdy wchodze Mój komputer–>Zarządzaj–>Uźytkownicy i grupy lokalne–>Uźytkownicy to moge dodawać usówać uźytkowników i nie ma źadego problemu.
Mam nadieje tylko, źe ktoś zna rozwiązanie tego problemu inne niź reinstalka. Szukałem tego komunikatu na google i nic nie znalazłem :(
A tak ten problem jest zapisywany w dzienniku zdarzeń. Jeszcze poszukam coś na ten temat.
Typ zdarzenia: Błąd
Źródło zdarzenia: RemoteAccess
Kategoria zdarzenia: Brak
Identyfikator zdarzenia: 20106
Data: 2005–11–16
Godzina: 10:11:57
Uźytkownik: Brak
Komputer: SERWER
Opis:
Nie moźna dodać interfejsu {B01E4DD2–692F–4CD2–AA87–E08557341FD8} za pomocą menedźera routerów dla protokołu IP. Wystąpił następujący błąd: Nie moźna ukończyć wykonywania tej funkcji.
.
Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej.
Dane:
0000: eb 03 00 00 ...
Aha system to Win Xp Pro, SP2, Firewall wyłączony.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0