Vplayer błąd
Otóź mój problem opisuje w screenie załączonym , chciałem juź dawno przeciepnąć się na Subeditplayer ale jak tam ustawić długość wyświetlania napisów????
Odpowiedzi: 14
W zasadzie to do Allpayer'a to nie mam nic specjalnego .Fajny jest ten pasek przewijania czego mi braku w Subeditplayr i to na tyle .Co do napisów to źaden program do odtwarzania filmów nie dorównuje Subedit'owi
t123:Vplayer nie jest po prostu przeznaczony pod XP :wink:
Ostatnia aktualizacja byla ponad 2 lata temu i od tej pory cisza :cry:
To źe robiony jakiś czas temu nie oznacza, źe ma nie działać poprawnie pod XP, bo uźywam go cały czas i nigdy nie miałem problemów. 2 lata temu był juź Win2K, a XP to prawie to samo, nie?
Adas a co Ci sie nie podoba w All Playerze?? :?: W tej chwili to najbardziej zaawansowany darmowy player do filmów. Polecam Ci szczególnie ostatnia wersje testową 2.1 test16. :) Bije na głowe innych.Całkiem niezły jest teź Cinema Player. :) Sub edit jest dobry, ale główie do korekcji napisów.
Mars masz racje nie będę przeinsalowywał systemu ale jestem przekonany źe to pomoźe.Jednak mnie nie chodzi jedynie o naprawienie problemu tylko zorientowaniie się co jest nie tak.A pro po źe AllPlayer jest znakomity to bym się wadził, juź przeszedłem na Sub–edit player'a i tak na prawdę to nic mi w nim nie brakuje.Moźe wykorzystane procka jak w Vplayerze
t123 ma rację. :cry: Tojuz nierozwijany program. Dklatego polecam Ci np. All Playera. Znakomity player filmów. :)
Vplayer nie jest po prostu przeznaczony pod XP :wink:
http://download.chip.pl/download_7431.html
szkoda, bo sam go uzywam i niestety co jakis czas pojawiaja sie rozne bledy, ale ze wszystkich playerow, wersja 0,6e plus jest moim zdaniem najlepsza :wink:
http://download.chip.pl/download_7431.html
szkoda, bo sam go uzywam i niestety co jakis czas pojawiaja sie rozne bledy, ale ze wszystkich playerow, wersja 0,6e plus jest moim zdaniem najlepsza :wink:
Jeśli jest to problem równieź z innymi aplikacjami to szukaj raczej przyczyny w systemie. Pewnie nie będzie Ci się chciało przeinstalowywać systemu... jednak moźe to być jakieś rozwiązanie. Ale moźe ktoś jeszcze coś poleci.
Zrobiłem jak piszesz i dalej to samo. Ten sam błąd występuje w niektórych innych aplikacjach jak uruchamiam
Przyczyną mogą być kodeki. Przeinstaluj, lub najlepiej usuń wszystkie i zainstaluj od nowa najpotrzebniejsze.
No cóź uźywam jej odkąd wyszła ta wersja i narazie wszysko działało.Dodam tylko źe partycje na której mam jestt kompresowana przez win bo na NTFS
A moźe masz kopniętą instalke??
Otóź dzieje się to podczas uruchamiania Vplayer'a .Dodam źe próbowałem juź usunięcia programu , naprawy, reinstalacji i... to samo.A wersja to 06e+ około 6 MB
Jest kilka wersji VPlayer'a, instalator ma chyba wersja 0.6e+, a jest teź dostępna wersja bez instalatora – sam plik VPlayer.exe, moźe jego spróbuj (oczywiście jeśli to problem z instalacją).
A co do długości wyświetlania napisów w SubEdit to: menu "napisy" i "zmień czas wyświetlania napisów".
A co do długości wyświetlania napisów w SubEdit to: menu "napisy" i "zmień czas wyświetlania napisów".
Moźe napisz coś wiecej o tym błedzie?? On wyskakuje w czasie instalacji Vplayera??
Strona 1 / 1