Visual Basic

chello!
Powiedzcie mi, doświadczeni koledzy, czy warto jeszcze uczyć się języka Visual Basic? Czy ta forma programowania ma jeszcze przyszłość? Czy moźe lepiej zacząć od C++ ?? A moźe Visual C++??

Odpowiedzi: 3

No ja pascalu teź troche programowałem ale tandeta. C++ (jak to mówisz czysty) ma moźliwości. A jeźeli chodzi o .NET to jakby ci to powiedzieć tam są opcje które bedą przydatne (profesionalnym programistom) zalecam poznanie na pczątek c++.
mr_duck
Dodano
20.03.2005 11:41:27
hmm..
Juź dawno temu zacząłem programować w VB, zatem wiem czy mto smakuje. A za Pascala nigdy się nie wziąłęm, gdyź nie chciałem pisać tego co inni, wolałem się wyróźniać:wink:. Takie tam ambicje mną szarpią :roll: Jednakźe o C++ juz bardzo powaźnie myślę. Tylko martwi mnie problem: Czy brać się za czyste C++, czy moźe ułatwić sobie źycie i wziąć się za Visual C++. A jeśli to drugie, to czy za 6.0, czy moźe zaczynać paltformę .NET(o której nic nie wiem :oops: )
soldier
Dodano
19.03.2005 23:45:45
JO!

Wiesz co Ja polecam na początek (oczywiście jeśli nie miałeś styczności z programowaniem) Pascala :D Dlaczego? Bo na nim łatwo się uczyć! A potem przerzucisz się na C++ i bedzie ci łatwiej! Polecam C++ bo ten język jest najpopularniejszy! :lol: decyzja naleźy do Ciebie
mr_duck
Dodano
19.03.2005 23:23:23
soldier
Dodano:
19.03.2005 14:24:23
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1