vistaultimate oem instalacjaproblem z wczytaniem plyty

witam mam problem tego typu ze kupilem dzisiaj vise ultimate oem nalaptopiemi sie normalnie wczytuje a na pc-ciaku niece sie wczytac mam nanim xp-ka tak samo jak na laptopie nalaptopie normalnie sie zalancza a na stacjonarnym ani drgnie najleprze jest to ze dvd normalnie dziala wszystkie iiine cd i dvd wczytuje jest to nagrywarka litona niebardzo pamientam jaki to madel prosze powieccie wczym tu moze lezec problem czy cos jest z cd czy moze problem lezy w nagrywarce bo i na systemie i na starcie (uruchomione normalnie i z menu butowania(f8)

niechce sie wczytac prosze o pomoc

dobra tobyla awarja nagrywarki wziolem inna i mi dziala

witam jeszcze raz ja zainstalowalem go wkoncu ale musiale butowac go z windowsa bno z biosu mi niechcial mimo to ze ustawilem go na startowanie z plyty i oprucz tego wlaczalem z menu botowania ale poczytal plyte poczytal i wlaczqal sie xp mozecie mi powiedziec jak zrobic to zeby mi ja przed startem systemu zaczytal

Odpowiedzi: 2

dobra prubowalem ale to nic niedaje

jak zaczyna czytac tklikam po lawiszaczy i nic i tak wlacza sie system i tak

roni2001
Dodano
10.02.2007 21:44:59

Spróbuj moze nacisnąć dowolny klawisz wtedy gdy czyta ci pytke

Naciśnij dowolny kawisz kiedy naped bedzie ci czytal plytke to moze wystartuje

Edytować mi te posty proszę, bo inaczej będę zły Wink. Anathema

pc_master
Dodano
10.02.2007 17:13:31
  • detektor 10.02.2007 17:29:29

Właśnie,trzeba szybko nacisnąć jakikolwiek klawisz ,zeby płyta wystartowała,jak pokaże się okno "z informacją naciśnij dowolny klawisz"

roni2001
Dodano:
08.02.2007 23:25:45
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1