Vista + uczelnia = problem :/

Witam Dostałem Windowsa Viste w ramach programu wspołpracy z M$ mojej uczelni. Niestety pojawił sie pewien problem, Viste należy sciagnać z serwera Microsoftu z własnego konta, no ale niestety jak to m$ nie wszystko dziala:/ Zalatwilem sobie od znajomego Viste (nie wiem odkladnie jaka to), no i chciałem zaisntalować ale nesitety nie przyjmowała mi cd-keya z microsoftu :| Jako ze potrzebowałem system jak najszybciej zainstalowałem ją na cd-keyu z neta i chce go zmienić na orginalny na który jest przypisana moja licencja. Na uczelni informatyk, powiedział mi że to znany problem i mam sobie sam w systemie zmienic keya tak jak to mozna było w xp zrobic, ale niestety nie wiem jak to zrobić gdyz nigdy nie było mnie to potrzebne, a w google znajduje mi same strony torrent. Z gory dziękuje za odpowiedź, oraz prosze nie pisać mi tu o piractwie, jeżeli admini uznaja ze jest to naruszenie regulaminu, postaram sie jak tylko moge udowodnić legalnosc mojego systemu.

Odpowiedzi: 1

Źle podeszłeś do googli ;) Na wpisane w google pytanie change vista key już pod pierwszym wynikiem coś znalazłem.
Żółty
Dodano
08.10.2007 15:04:18
Vesp3r
Dodano:
08.10.2007 14:10:08
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1