Vista TP 3.0 – Pomocy
Witam, narobiłem sobie gigosu. Zainstalowałem Vista Transformation Pack 3.0 i system się udupił. Co jakiś czas wyskakują migające okienka, Win zawiesza się na kilka sekund, zamyka się przeglądarka internetowa.
Po odinstalowaniu VTP problem nadal występuje. Pamiętam, źe przy instalacji i deinstalacji wyskakiwał komunikat, źe naleźy włoźyć płytę z SP2.
Pomoźcie, nie wiem co robić. Myślę, źe VTM wywalił oryginalne pliki systemowe, ale nie wiem czy muszę teraz reinstalować cały Win czy tylko SP2 i czy w ogóle to pomoźe... :(
Po odinstalowaniu VTP problem nadal występuje. Pamiętam, źe przy instalacji i deinstalacji wyskakiwał komunikat, źe naleźy włoźyć płytę z SP2.
Pomoźcie, nie wiem co robić. Myślę, źe VTM wywalił oryginalne pliki systemowe, ale nie wiem czy muszę teraz reinstalować cały Win czy tylko SP2 i czy w ogóle to pomoźe... :(
Odpowiedzi: 2
Bobi:Załoźe się, źe punktu przywracania nie zrobiłęś, chyba źe masz w ogóle wyłączone?
Start – Uruchom – wpisz: sfc /scannow, płyta z systemem w napędzie.
Dzięki, pomogło :)
No tak... nie zrobiłem punktu przywracania, głupota, zwłaszcza, źe mam Norton Ghost... ;)
Załoźe się, źe punktu przywracania nie zrobiłęś, chyba źe masz w ogóle wyłączone?
Strona 1 / 1