VirtualCD
Mam pytanie odnosnie programu VirtualCD, dysponuje wersja 7.1.0.0 czy jest mozliwosc utworzenia wirtualnego cd–romu majac jedynie obrazy plyt w formatach ISO oraz BIN nie wypalajac ich uprzednio na krazek?? A jesli to tak w jaki sposob to zrobic, z gory dzieki za odpowiedz.
Odpowiedzi: 3
Ja uzywam Daemon http://www.cdrinfo.pl/download/1106184719 i sobie chwale a w dowolnym momencie moge wł./wył. proces daemon wiec dziala wtedy kiedy chce.
mavego:Mam pytanie odnosnie programu VirtualCD, dysponuje wersja 7.1.0.0 czy jest mozliwosc utworzenia wirtualnego cd–romu majac jedynie obrazy plyt w formatach ISO oraz BIN nie wypalajac ich uprzednio na krazek?? A jesli to tak w jaki sposob to zrobic, z gory dzieki za odpowiedz.
Stadnadrdowo VirtualCD emuluje tylko pliki utworzone przez siebie czyli .vcd ale podczas wyboru pliku do załadowania typ ustaw jako 'wszystkie pliki' i próbuj, pamiętam źe udawało mi się to w przypadku jakiegoś rozszeźenia (chyba .iso)
D–Toolsa ściągnij i zamontuj wirtualny napęd – wskaź te pliki z rozszerzeniami bin i iso. Wystarczy prawoklik na ikone w zasobniku i tam znajdziesz.
Strona 1 / 1