virtual pc
mogl by ktos mi podac linka do tego programu bo z kazy nie idzie mi sciagnac od razu z crackiem czy serialem jak mozna
dzieki
dzieki
Odpowiedzi: 7
sh4de:Witam mam pytanie czy musze zrobic osobne partycje pod linuxa? czy jakos na fatach sie wpakuje ? (pytam bo nie chce stracic danych)
W virtualPC?
Najpierw utwórz nowy wirtualny komp, zaznaczając, źe ma być pod linuxa.
A potem do niego tworzysz virtualne dyski, na swap i na system. Wirtualne dyski nie mają nic wspólnego z rzeczywistymi partycjami, i nie utracisz źadnych danych.
Witam mam pytanie czy musze zrobic osobne partycje pod linuxa? czy jakos na fatach sie wpakuje ? (pytam bo nie chce stracic danych)
Dzięki.
Zrobiłem "obraz płyty" w formacie ISO.
i ustawiłem na Bootowanie z cd.
Działa
Zrobiłem "obraz płyty" w formacie ISO.
i ustawiłem na Bootowanie z cd.
Działa
Włóź płytę bootującą do cd romu, przechwyć cd rom w virtual pc. Następnie zresetuj wirtualny komputer i wejdź do biosu (tak samo jak w normalnym kompie wciskając delete) i ustaw boot sequnce, źeby bootował najpierw z cd.
Mam pytanie odnoście Virtual PC.
Jak uruchomić bootowanie z płyty CD.
Poniewaź z dyskietki startowej np. millenium odpala, ale nie wiem jak zrobić z CD.
Pozdrówki
Jak uruchomić bootowanie z płyty CD.
Poniewaź z dyskietki startowej np. millenium odpala, ale nie wiem jak zrobić z CD.
Pozdrówki
Zarejestrowałem się ściągnełem chciałem zainstalować a tu lipa!!! Wyskakuje mi po angielsku źe błąd i tak dalej jak to zwykle bywa. Mam XP pro moźe coś koliduje proszę pomóź bo zwarjuje!
POZDRAWKI
POZDRAWKI
http://preview.connectix.com/trial/
Tutaj ściągniesz wersję trial, musisz się zarejestrować (bezpłatne) po chwili wyślą ci klucz do virtual pc.
Tutaj ściągniesz wersję trial, musisz się zarejestrować (bezpłatne) po chwili wyślą ci klucz do virtual pc.
Strona 1 / 1