Virtual Java Machine w IE w XP Pro
Prawdopodobnie mam na kompie jakies drobne wirusy, bo co wlacze obojetnie jakie okienko i je zwine to nie pozostaje na pasku tylko po prostu znika. Ikonek nie da sie przesunac, skopiowac itd... Dlatego chcialem sobie sprawdzic kompa antywirem on–line mks_vir. Ale do tego potrzebna jest chyba JAVA bo cos mi sie nie chce ten antywir zalaczyc. A wirtualnej maszyny javy w Internet Explorerze na XP nie ma... Probowalem sciagnac z oficajlnej strony Javy, Microsoftu, ale zawsze pojawia sie blad przy koncu instalacji. Czy moglibyscie podac mi jakis link gdzie jest do sciagniecia sama Wirtualna Maszyna Javy? Wiem, ze sa takie strony bo jakies pol roku temu sam sciagalem, jednak teraz nie moge znalezc...
Z gory dziekuje
LuCaS
Z gory dziekuje
LuCaS
Odpowiedzi: 12
neo340:a czy ja mówię źe nie :Dkrecik:neo340:nie, nie chodzi o jave runtime, chodzi o Java 2 Platform Standard Edition v.1.4.2 :D ma dokładnie 90 406 kb :D
Do przeglądarek wystarczy Java Runtime.
No to po co ściągać 90 MB skoro moźna ok 10MB.
neo340:a czy ja mówię źe nie :Dkrecik:neo340:nie, nie chodzi o jave runtime, chodzi o Java 2 Platform Standard Edition v.1.4.2 :D ma dokładnie 90 406 kb :D
No to po co ściągać 90 MB skoro moźna ok 10MB.
a czy ja mówię źe nie :Dkrecik:neo340:nie, nie chodzi o jave runtime, chodzi o Java 2 Platform Standard Edition v.1.4.2 :D ma dokładnie 90 406 kb :D
Wjdź na stronę
http://www.kurnik.pl/faq.phtml?cookie=1627221294edc42454715fdedd90644f#nie
Ściągnij i zainstaluj JAVA
http://www.kurnik.pl/faq.phtml?cookie=1627221294edc42454715fdedd90644f#nie
Ściągnij i zainstaluj JAVA
neo340:nie, nie chodzi o jave runtime, chodzi o Java 2 Platform Standard Edition v.1.4.2 :D ma dokładnie 90 406 kb :D
nie, nie chodzi o jave runtime, chodzi o Java 2 Platform Standard Edition v.1.4.2 :D ma dokładnie 90 406 kb :D
neo340:spoko, java z java sun ma 90 MB
Jeśli chodzi o Java Runtime do przeglądarek to zajmuje ona ok. 10 MB.
Ściągnij tą javę ma tylko 5MB i jak koźystałem z IE to się dobrze sprawdziła.
Po ściągnięciu zmień rozszerzenie na exe i instaluj.
Po ściągnięciu zmień rozszerzenie na exe i instaluj.
spoko, java z java sun ma 90 MB
do neo: a czy to na pewno ten plik? on zajmuje az 43MB a JVM zajmuje cos ok. 5 mb... sciagam ale nie wiem czy to Java Virtual Machine do Internet Explorera...
Poza tym Mks online jest dobry ale tylko jako DODATKOWY antywir.
Samym tylko Mks nie wyszyścisz systemu.
W dziale Bezpieczeństwo są linki i opinie na temat kilkudziesięciu antywirów.
Poczytaj.
Samym tylko Mks nie wyszyścisz systemu.
W dziale Bezpieczeństwo są linki i opinie na temat kilkudziesięciu antywirów.
Poczytaj.
Strona 1 / 1